Jofre en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 20 de juny: Nou gir del Jofre amb el seu pare

El Jofre segueix canviant d'opinió i el Litus el posa a lloc

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. L'episodi estarà centrat en tres trames.

A la primera, veurem que el Maties diu al Jofre que el que va fer eren carícies. És la primera vegada que el Maties reconeix alguna cosa encara que intenti minimitzar-ho. No va ser capaç de negar-li al Jofre i ara intenta quedar bé a ulls del seu fill que fins aleshores sempre l'havia defensat.

Amb aquest nou argument, el Jofre intenta justificar el seu pare davant del Litus i aquest li diu que va ser abús i que obri els ulls. El Litus fins i tot serà desagradable amb ell però és l'única manera que deixi de creure a les mentides del seu pare i no s'enfonsi amb ell.

L'Ivan acomiada la Marisol

També veurem que l'Ivan acomiada la Marisol perquè no es pot casar. No està enamorat del Ricky i els preparatius per al casament també l'han sobrepassat. El Ricky se n'assabenta per la Marisol, però l'Ivan, encara covard, reacciona proposant un casament senzill. La pilota es va fent gran i caldrà veure com serà capaç Ivan de deixar Ricky per segona vegada… si és que s'atreveix a fer-ho.

El racisme del Lluc

Finalment, la Gina no gosa dir a l'Eva que en Lluc és racista. És metge i va ser jutjat i absolt per negligència en atendre una dona d'ètnia gitana que va acabar morint. Veient el comportament posterior, amb múltiples incidents i comentaris racistes, tot indica que en realitat era culpable. Aquestes actituds l'han vist tots menys l'Eva, la seva parella actual.

Un cop més, l'Eva ha escollit malament. Per si això no fos poc, tots quatre – Jordi, Gina, Lluc i Eva – s'han precipitat comprant un apartament a parts iguals. Volen fer la revetlla junts, però el Jordi no vol anar-hi. El Lluc aconsegueix un local per al Valeri. La seva estratègia d'aconseguir coses i beneficis li està sortint bé. Què farà l'Eva quan descobreixi la realitat? Veient com ha actuat altres vegades, és evident que aquesta història no acabarà gens bé.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 20 de juny del 2024?

El capítol començaràs a les 16.08 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com sempre es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.