Muntatge amb una imatge de Leo Messi durant un partit. A l'esquerra una imatge amb diverses peces de roba

La marca de roba d'un nebot de Leo Messi

Agustín Rodrigo Messi Parisi i la seva aventura empresarial

Agustín Rodrigo Messi Parisi és el creador d'Amiy Appael, una nova marca tèxtil a través de la qual es pretenen comercialitzar diversos articles relacionats amb la moda. Agustín és nebot i fillol de Leo Messi, i un dels tres fills del seu germà gran Rodrigo.

La inquietud pels negocis d'Agustín ve de família. Rodrigo és propietari d'un restaurant argentí, ha fet diverses inversions immobiliàries i té una agència de representació. Als seus 17 anys, el jove Messi sembla decidit a seguir els passos del seu pare i a triomfar dins el món empresarial. Temps enrere semblava que els passos que seguia eren els del seu oncle Leo, destacant com a futbolista amb possibilitats en la categoria d'aleví i sent observat de prop per Leo.

Una família seduïda pels negocis

De fet, el llegendari exfutbolista del Barça també fa temps que forma part de diversos negocis. Sense anar més lluny, és soci de la cadena MiM Hotels, que disposa d'establiments a les localitats de Sitges, Mallorca, Eivissa, Baqueira i Sotogrande (Cadis). Però, a més, està relacionat amb projectes immobiliaris d'oficines a Barcelona.

I per si no n'hi hagués prou, Antonela Roccuzzo, dona de Leo Messi, també disposa dels seus propis negocis. El 2014 va crear una marca de roba per a nois anomenada Enfans. I amb la seva gran amiga i sòcia, Sofia Balbi -al seu torn, esposa del jugador uruguaià Luis Suárez-, va crear la societat Roccbal 109, a través de la qual, el maig del 2017 van obrir una luxosa sabateria argentina a Barcelona, que no va acabar de donar els resultats esperats i van haver de tancar. Tot i això, Antonela s'ha anat convertint en una veritable influencer i els seus posts a Instagram obtenen una gran repercussió, com ho demostren els seus més de 39 milions de seguidors.

Amiy Appael té la seu social a l'avinguda Diagonal de Barcelona. Es dedica al disseny, producció, distribució i comercialització de productes tèxtils i de roba, inclosos accessoris com bosses, gorres, sabates, mitjons i altres línies d'extensió. Encara menor d'edat, l'ambició del noi sembla fora de qualsevol dubte i sembla disposat a seguir la tradició familiar de la creació a partir de la passió pels negocis.

Des de Barcelona, París o Miami, Messi continua acaparant la informació mediàtica internacional. Ara a Leo se li afegeix un nou component a l'interès despertat. Seguirem atents a l'aposta empresarial del jove Agustín Rodrigo Messi Parisi. No se sap mai fins on pot arribar un Messi.