Muntatge amb una imatge de la princesa Leonor. A l'esquerra una imatge amb un grup de joves a un bar

El joc de beure preferit de Leonor de Borbó

Un nou capítol controvertit a la vida personal de la princesa

Les nits saragossanes de la princesa Leonor estan donant lloc a diverses demostracions de les ànsies de la jove per passar-ho bé amb els seus amics. L'últim capítol en la seva conducta controvertida l'ha fet públic la periodista catalana Núria Marín.

Consolidada com una de les periodistes de premsa rosa amb més astúcia del país, Marín col·labora a TV3, participant a Està passant i presentant Love Cost, el dating per trobar l'amor. Amb anterioritat també ha col·laborat amb Telecinco, en programes com Sálvame i Socialité .

En el seu actiu compte d'Instagram, Marín ha penjat un vídeo en què explica que la jove Leonor juga a beerpong amb els seus amics de l'Acadèmia de Saragossa quan surt de festa. Concretament en un dels locals amb més tendència de la ciutat aragonesa, el Kokoro, un local especialitzat en còctels, però que a més ofereix una gran varietat de cerveses de procedències diverses.

Què és el beerpong?

El joc cerveser que sembla haver cridat l'atenció de la princesa, prové dels EUA, on els estudiants acostumen a practicar-lo de manera força habitual. El sistema consisteix que cada jugador llança una pilota de ping-pong fins al final d'una taula degudament habilitada i prou llarga, amb l'objectiu que aquesta caigui dins d'un got. Els participants es divideixen en dos grups, situant-se a cada extrem de la taula. Quan la pilota es cola al got, la cervesa que conté ha de ser beguda per algun component del grup que roman al costat del got, i així successivament. Guanya l'equip que ha aconseguit eliminar els gots de l'altre grup.

Un joc cada vegada més popular i consolidat a molts països europeus, arribant fins i tot a organitzar-se tornejos amb una presència gradualment més gran. Espanya és un d'aquells països on el beerpong s'està popularitzant entre els joves durant les sortides nocturnes. La filla gran dels Reis d'Espanya Felip i Letizia sembla haver sucumbit a la seva pràctica, en una decisió que alimenta la polèmica en el comportament durant la formació militar.

Fa poc temps va saltar a la llum la intransigència de la princesa per haver-se saltat el reglament en els horaris acadèmics-militars; fet a què se li va afegir la controvèrsia per una suposada fotografia presa per la prestigiosa Annie Leibovitz, tot i que es va comprovar que es tractava d'un muntatge i que, en realitat, no era ella. I ara aquesta pràctica nocturna que no sembla encaixar precisament amb la pretesa imatge de pulcritud monàrquica.