Muntatge amb una imatge de Cris Puig al programa "Al coche". A la dreta una imatge amb una parella discutint

La mala experiència de Cris Puig amb una parella tòxica

La periodista comparteix una frustració del passat

No és la primera vegada que ens fem ressò del peculiar podcast La ronda perversa , que condueix el periodista David Balaguer, amb Josep Moragas. Un podcast en què els convidats se sinceren, explicant algunes anècdotes molt personals.

A l'últim capítol hi han assistit tres coneguts presentadors de ràdio i televisió: la montblanquina Candela Figueras, el sabadellenc Xavi Cazorla i l'ex presentadora del programa Preguntes freqüents, Cris Puig. Fidel a l'estil del podcast, els tres nous convidats han parlat sense embuts sobre alguns secrets més íntims. No obstant això, el testimoni de Cris ha comportat una confessió emocionalment molt dura.

LA RONDA PERVERSA #13 - ESPERAR amb Cristina Puig, Xavi Cazorla i Candela Figueras

"Vaig tenir una parella, que a més, era un cabró. Ara a la meva edat, em sap molt de greu haver-ho fet. Jo escrivia un diari cada dia del món, explicava coses que m'havien passat. Era molt jove, potser havia de tenir divuit, dinou anys Abans m'incomodava portar gent a casa. La meva tieta vivia al pis de sota dels meus pares. La meva mare em va dir que baixés a veure-la un moment. . Imagina quina ment perversa". La declaració de la prestigiosa periodista va continuar causant encara més estupor:

"Quan vaig pujar me'ls vaig trobar (els diaris) tots posats en fila índia, era un psicòpata, gelós i lamentable. Em vaig enfadar tant que vaig trencar tots els diaris amb unes tisores, unes tisores de cuina. Abans no existien les màquines aquelles de destruir papers". D'aquesta manera, Cris Puig va acabar amb un treball íntim de vuit anys, el període durant els quals va escriure aquest diari que destrossaria fruit de la ràbia si hagués perdut la seva pròpia intimitat.

Una periodista intransigent

Als seus 51 anys i en el punt més àlgid de la seva trajectòria professional, Cris Puig compta amb una notòria frustració els fets aquests dies ja llunyans que no ha aconseguit oblidar. A nivell personal, també travessa una època de felicitat amb la seva parella, Jaume -amb qui fa uns quants anys que està de relació-, i amb la filla de tots dos.

Tot i el nombrós grup d'admiradors que posseeix, Cris Puig també té detractors, aquells que solen desacreditar la feina i l'acusen d'oportunista. Tot i això, una vegada ja va deixar clara la seva postura d'acord amb la seva contractació per a un dels programes estrelles de TV3: "jo no vaig demanar fer el FAQS , a mi em van venir a buscar. I he dit no a dos programes de TV d'una cadena privada, però no perquè estigui tocada, sinó per raons que no us interessen”. Així de contundent, tant com quan va decidir que havia de fer miques el seu diari personal.