Muntatge amb una imatge de Manel Fuentes durant una entrevista. A la dreta una imatge amb un motorista

Greu ensurt per a Manuel Fuentes

Una problemàtica cada cop més habitual

Els problemes amb els patinets no deixen d'incrementar-se i el perill que comporten –especialment a grans ciutats, com Barcelona–, estan generant un greu risc de convivència ciutadana.

Un dels últims i desafortunats protagonistes de contratemps amb patinets, ha estat el famós periodista català Manel Fuentes. L'ànima de l'exitós talent xou, Tu cara me suena, va patir un aparatós accident amb la seva moto perquè no va poder esquivar el patinet que se li va creuar: "Estic recuperant-me, perquè m'he trencat un os. Vaig tenir un accident amb moto: se'm va creuar un patinet i em vaig trencar el peroné... I la cosa va derivar en una hèrnia discal i m'han operat... Em va tocar estar amb el peu aixecat 40 dies sense poder recolzar res, després vaig passar a portar aquestes botes per caminar... I després vaig començar a notar molèsties. Em vaig fer una ressonància i hi van detectar una hèrnia i em van operar".

Fuentes ha anat informant de la seva recuperació a través del seu perfil personal d'Instagram: "Han estat mesos de molta ensopegada, la veritat. Avui estic una mica més gros, però estic intentant tornar a fer esport, perquè fa molt temps que estic inactiu. I ara sí que puc començar una altra vegada... Però ha estat una temporada complicada... M'he hagut d'adaptar, modelar i reinventar, perquè jo necessito estar bé físicament... I, afortunadament, ho estic aconseguint... A més, estic llest per afrontar la nova temporada de Tu cara me suena, que comença aquest divendres”.

Una cara que ens sona

Efectivament, arriba l'onzena temporada de Tu cara me sona , programa l'èxit del qual es deu, en bona part, en saber fer del periodista barceloní de 53 anys, per la qual cosa la seva recuperació a temps suposa una bona notícia per a la salut i per la dels nombrosos seguidors que esperen la seva dinàmica manera de presentar el concurs d'Antena 3. Fuentes porta com a mestre de cerimònies del concurs des dels seus inicis el 2011.

Guanyador d'un Premi Ondas el 2002 com a Millor Presentador gràcies a les seves intervencions televisives, Manel Fuentes es caracteritza també per la seva habilitat per a les imitacions, especialitat de què s'ha convertit en un veritable mestre. No en va, fa anys que lidera una banda de rock, concebuda com a tribut al Bruce Springsteen i anomenada The Spring's Team.

Barcelona fa temps que pateix el despropòsit dels carrils especials per a bicicletes i patinets. El primer gran contratemps és el fet que molts usuaris no respecten aquests carrils; després hi ha l'excessiva velocitat i temeritat amb què circulen alguns; als quals se'ls afegeix la distracció de molts vianants a qui encara els costa acostumar-se a la massiva circulació que aguaita per tot arreu.