Joao Félix i la seva exparella Magui Corceiro

Qui és Magui Corceiro? L'ex de Joao Félix que podria haver tornat amb el portuguès

En els darrers dies, ha circulat per les xarxes socials una fotografia del portuguès amb la seva exnòvia

Encara que els aficionats al futbol intentem evitar-ho, moltes vegades ens submergim en el tumultuós món de la xafarderia. Sobretot quan els actors protagonistes d'aquests rumors de premsa rosa són els nostres ídols o adquireixen certa fama al nostre esport preferit. És irremeiable.

I, és aquesta tessitura, un dels jugadors que més rumors amorosos ha protagonitzat en els darrers anys ha estat Joao Félix. Més enllà dels seus vaivens al panorama futbolístic, també ha tingut desajustos emocionals amb què, fins ara, ha estat el gran amor de la seva vida: Magui Corceiro.

L' actriu, model iinfluencer també portuguesa es va convertir en la seva parella el 2019. La seva relació va posar punt final al 2022 i ara, dos anys després de la ruptura, Joao Félix i Magui Corceiro han estat enxampats en un restaurant junts. Això vol dir un nou acostament entre ells?

Els rumors d'infidelitat

Durant els seus tres anys de relació, especialment en el tram final d'ella, van ser diversos els rumors que van sorgir al voltant d'una possible infidelitat per part de Magui Corceiro. La jove de 21 anys és aficionada al futbol i acudeix amb regularitat als partits del club del seu cor, l'Sporting de Portugal. Precisament d'una les seves acudides al José Alvalade va sorgir el primer xafardeig.

En un d'aquests partits, es va poder percebre una proximitat sospitosa entre Magui Corceiro i Pedro Porro, lateral dretà espanyol que anteriorment militava a l'Sporting de Portugal. Arran d'aquí, molts van començar a deduir unes suposades banyes de l'actriu al futbolista. Així i tot, Joao Félix va sortir en defensa pública de la que llavors era encara la seva parella.

Però això no hi va quedar. Després, els més atrevits la van relacionar amb Neymar i també va ser vista als carrers de Mònaco amb Lando Norris, pilot de Fórmula 1 en un cap de setmana de Gran Premi al Principat. Tot això, mentre seguia mantenint viva la relació amb Joao Félix.

Qui és Magui Corceiro?

L'ex de Joao Félix és coneguda a Portugal, principalment, pel seu paper com a actriu. És àmpliament coneguda a la petita pantalla del país lusità, passant per telenovel·les com 'Prisioneira' o 'Bem me Quer'. A més, s'ha deixat veure per concursos com 'Bailando con las estrellas'.

Això sí, la seva fama ha explotat amb la seva faceta d' influencer . Actualment compta amb 1,8 milions d'euros a Instagram, on publica contingut diàriament. Finalment, també exerceix de model; una vida molt completa tot i tenir tan sols 21 anys.