Muntatge amb una imatge d'Ainhoa de 'Com si fos ahir' ia la dreta, dins d'un cercle, una imatge del programa #safareigCSFA

Les principals novetats de 'Com si fos ahir' de cara al final de temporada

Jaume Borja les avança al programa #safareigCSFA

'Com si fos ahir' no es pren vacances durant Setmana Santa exceptuant els festius de Divendres Sant i Dilluns de Pasqua. És una tradició de les sèries de sobretaula de TV3. Parada per Nadal i estiu. Històricament els finals de temporada han estat apoteòsics i han deixat l'audiència amb grans incògnites. Encara es recorda un final de temporada de 'Nissaga de Poder' quan el segrest del personatge d'Abril Montsolís, interpretada per l'actriu Mónica López, arribava al final. No va ser fins després de l'estiu que vam poder saber qui havia mort.

'Com si fos ahir' és un altre tipus de sèrie i no deixa finals de temporada (o aturades de Nadal) tan obertes. En qualsevol cas, els capítols posteriors a Setmana Santa arriben amb algunes novetats. El programa #safareigCSFA n'avança dues. A l'espai dirigit i presentat per Jaume Borja, per una banda anticipen que apareixerà un personatge nou que tindrà una gran incidència a la vida de Marta.

Si mirem els avançaments que ja estan disponibles a la programació oficial de TV3, veurem que apareix un nou personatge, el Jofre. Vol fer un homenatge al seu pare i contacta amb la Cati. Allà es retroben i sabrem que el Quim en el passat es va portar malament amb ell. Recordem que el Quim i la Marta són cosins pel que també coneix el Jofre. Serà aquest el personatge misteriós?

D'altra banda, el Salva i la Marta reprenen la seva relació. El Salva vol ser pare i convenç (o almenys així ho sembla) la Marta per tenir un nen en acollida. Serà aquest el gran canvi a la vida de la Marta?

L'Ainhoa continuarà sent protagonista negativa

L'altra novetat que portarà la part final de la temporada de 'Com si fos ahir' té a veure amb l'Ainhoa. El Jaume Borja diu textualment: “farà patir”. Des del minut 1, l'actitud de l'Ainhoa ha estat dolenta. Mentides i manipulació. Primer es va fer passar per la Bet, mare de la Naiara i el Toni Petit, que els va abandonar quan eren petits. Un cop es va descobrir tot, va haver de fer front a una important multa per haver estat cobrant la pensió de forma indeguda.

Al Litus també l'ha manipulat com ha volgut i ha començat a apartar-lo del grup d'amics. Molt hàbilment va aconseguir que ell li demanés matrimoni. Una decisió que no ha agradat als amics de tota la vida, que veuen clarament el costat fosc de l'Ainhoa. Els amics van aconseguir convèncer el Litus perquè esperés a casar-se. Cosa que no fa cap gràcia a l'Ainhoa, que fins i tot ha intentat enfrontar el Litus amb l'Ismael, el seu fill. Aquesta tensió anirà a més després de Setmana Santa i segons hem pogut veure als avenços fins i tot fingeix trobar-se malament per impedir que el Litus vegi els seus amics.

Fins on podreu arribar? En les properes setmanes ho sabrem però és evident que serà una de les trames potents del final de temporada, potser la que més.