Muntatge amb una imatge de Santi Millán durant el podcast “La fórmula de l'èxit”. A la part superior esquerra una emoticona amb un pare i fill

Un nou ídol: El fill de Santi Millán impacta amb la seva bellesa i semblança a l'actor

Als seus 18 anys, el fill del famós actor i presentador, és tota una revelació

Marc Millán Olucha és el fill gran de Santi Millán i la seva dona, Rosa. En poc temps, s'està convertint en tota una sensació a causa d'un físic llampant, molt semblant al del seu famós pare. Els que el coneixen diuen que és un noi molt madur per la seva edat.

Per a Santi Millán, tant el Marc com la seva germana Ruth, són "dos nois molt normals, que no van de fills de". I això és una cosa que congratula l'actor, ja que no acostuma a ser gens fàcil conviure tenint com a pare una figura tan mediàtica com la de l'exmembre de La Cubana i presentador del programa d'entreteniment Got Talent España, entre d'altres. Santi Millán és molt gelós de la seva privadesa i la de la seva família, per la qual cosa fins ara poc se sabia dels seus fills.

El 2014, Andreu Buenafuente i Eva Merseguer van codirigir el llargmetratge documental El cul del món. Una pel·lícula que va néixer del fet que el juny del 2012 Buenafuente es quedés sense programa en antena i sense expectatives de tornar a la televisió. "Em va fer pensar en la màgia de la meva professió que viatja a milers de quilòmetres, que no coneix de fronteres, ni classes socials. Per a aquest documental tan personal, el mediàtic presentador va comptar amb la complicitat d'amics i companys de professió, com Santiago Segura, Concha Velasco, El Gran Wyoming, Jordi Évole, Berto Romero, Leo Bassi, entre d'altres, a més d'alguns nens com... Ruth i Marc Millán, una primera experiència per als petits Millán.

De l'emoció de la mare, a la semblança amb el pare

Per al dia que el Marc complia la majoria d'edat, la seva mare el va felicitar públicament a través del seu compte d'Instagram, mitjançant aquestes paraules: “Per fi em relaxo celebrant el plaer indescriptible que és estar amb tu, avui que et fas gran. Mentre fora de l'ull les espelmes es van apagant, jo demano un desig per tu... que siguis feliç, fill meu”.

Per la seva banda, la identitat física de Marc i la seva destacable semblança física amb el seu pare, té molt a veure el fet que des de petit ha lluït una llarga cabellera , molt semblant a la que llueix el seu pare de manera tan característica. Tanmateix, actualment Marc s'ha decantat per un estil diferent, sense per això perdre gens ni mica de la notòria semblant amb el seu pare. I és que allò de “tal pare, tal fill”, sembla encaixar a la perfecció en el cas dels Millán.