Muntatge amb una imatge de Rafa Nadal durant una entrevista. A l'esquerra una imatge amb uns hostes a un hotel de luxe

L'hotel de Rafa Nadal que no agrada a alguns veïns de Tossa de Mar

L'ambició dins del sector hoteler del famós tennista

Zel Costa Brava és el nom del luxós hotel que el famós tennista manacorí de 37 anys s'ha disposat a obrir aquest estiu a la prestigiosa localitat de Tossa de Mar, a la Costa Brava gironina.

Més enllà d'haver esdevingut un dels millors tennistes en la història d'aquest esport, el premiat esportista també s'han convertit en tot un expert del sector hoteler. Mitjançant la seva associació amb la cadena hotelera Meliá, Nadal ja va obrir un primer hotel: el ZEL Mallorca, ubicat a la platja de Palmanova, a Calvià. L'èxit d'aquesta primera obertura, ha animat l'emprenedor tennista a obrir un segon establiment hoteler, la inauguració del qual està prevista per al proper 1 de juny i està situat a Cala Giverola, molt a prop de la localitat que la mítica Ava Gardner immortalitzaria a la seva estada durant el rodatge de Pandora y el holandés errante a principis dels anys cinquanta.

Segons una informació del diari ABC, l'hotel Zel Costa Brava disposarà de 214 habitacions disponibles, incloent-hi diverses i majestuoses suites. Per entendre una mica més el luxe que proporcionarà als seus clients l'estada a aquest nou hotel, destaca el fet que totes aquestes habitacions comptaran amb belles vistes; unes directament a la platja, altres a les muntanyes limítrofes, i la resta als elegants jardins de l'hotel. La coneguda cadena d'hotels Meliá i l'emblemàtic tennista seran els encarregats de representar l'hotel, propietat de la gestora immobiliària Azora.

El premiat tennista ha advertit púbicament sobre les seves intencions a través d'una entrevista concedida al diari Expansión: "El meu present és el tennis, però l'acadèmia, la fundació i el projecte ZEL amb Meliá són el meu futur".

Un hotel de somni

La ubicació d´aquest espectacular hotel és realment prominent i privilegiada. Per a tots aquells que estiguin pensant a allotjar-se al Zel Costa Brava, poden estar tranquils de gaudir d'una estada immillorable, perquè a més a més el complex ofereix els serveis de spa amb piscina climatitzada, sauna, solàrium, banys turcs i cabines de tractament perquè els clients surtin com a nous. I, per descomptat, també compta amb gimnàs propi proveït dels articles més moderns i demandats, per tal de posicionar-se com un dels espais més complets de la Costa Brava.

Tot i això, l'ambició i el somni d'haver creat un hotel amb tota mena de luxes, ha generat una controvèrsia entre els veïns residents a prop de Cala Giverola. La por d'aquests resideix en l'objectiu d'ampliació de les instal·lacions, que perjudicarien un contratemps greu en relació amb el valor paisatgístic de la zona, un dels més bonics i bucòlics de tota la Costa Brava. Si ni Ava Gardner va trastocar la puresa del paisatge amb la seva presència aclaparadora, esperem que l'ambició de Rafa Nadal no comporti unes conseqüències negatives al bell paisatge d'aquest veritable paradís de la geografia catalana.