Muntatge amb una imatge de Mapi León en una entrevista televisiva. A la dreta, una imatge d'Ingrid Engen després d'un entrenament. A l'esquerra, una imatge amb el text Happy Birthday

L'emotiva foto i missatge d'Ingrid Engen a Mapi León pel seu aniversari

Les jugadores del Barça, contentes de compartir el seu amor

La temporada absolutament perfecta que ha viscut la secció de futbol femení del FC Barcelona, és de les que fan història, difícil d'igualar, les jugadores entrenades per Jonatan Giráldez ho han guanyat absolutament tot.

Les claus de l'èxit es poden entendre pel gran nivell tècnic i competitiu de les futbolistes, el seu gran compromís, una bona preparació física i psicològica, i també pel bon ambient que envolta aquestes grans esportistes que han portat l'escut del Barça ben amunt. Una gran entesa entre equip tècnic i futbolistes, que en alguns casos ha transcendit més enllà dels terrenys de joc. La relació que mantenen dues de les jugadores, la noruega de 26 anys Ingrid Engen, i l'aragonesa de 29 anys María Pilar León, més coneguda com a "Mapi" León, ha causat i segueix causant una gran admiració, per la gran complicitat entre elles i l'amor que comparteixen mitjançant les xarxes socials.

La felicitat plena d'una parella molt estimada

El 13 de juny passat, Mapi va celebrar el seu aniversari. Tot i que una greu lesió li ha impedit participar directament als partits clau de la temporada, sempre ha estat a les celebracions, fent gala del seu enorme carisma i posseïdora d'una bandera blaugrana que ha mostrat amb gran orgull a cada consecució de títols . A la commemoració del 29è aniversari de la gran jugadora del Barça, la seva companya i parella Ingrid Engen, no ha desaprofitat l'ocasió per publicar una foto i un missatge molt bonic al seu perfil d'Instagram: "happy birthday my favorite. You make me the happiest!!" (feliç aniversari la meva favorita Tu em fas la més feliç!!). Un text que ha acompanyat amb una fotografia en què es veu totes dues afectuosament, amb la ciutat de Barcelona al fons.

Mapi León i Ingrid Engen van començar una relació de parella poc després de l'arribada de la gran defensa nòrdica al FC Barcelona, l'any 2021. Lluny de veure's afectat per l'interès mediàtic, el seu idil·li es manté molt viu i totes dues els encanta proclamar el seu amor als quatre vents, com ho demostren les seves publicacions a través de les quals volen compartir la seva felicitat com a parella.

L'admiració davant la parella és tan gran, que fins i tot ja disposa de la seva pròpia definició: "Engenmapisme". Davant de tot això, Mapi León confessa que totes dues "de vegades fem broma amb això, li dic «si algun dia tu i jo ho deixem, a més d'un li agafa alguna cosa». Perquè hem de ser conscients que si algun dia trenquem i ho deixem és públic, perquè jo també ho he fet públic”. Mapi i Ingrid semblen tocar de peus a terra, i això és una cosa que encara fa incrementar més el seu valor com a persones.