Muntatge amb una imatge d'Helena Garcia Melero durant una emissió del programa “Tot es mou”. A l'esquerra una imatge amb una vista general de Cadaqués

[FOTOS]: Helena Garcia Melero de festa a Cadaqués… i no és amb Pilar Rahola

Una festa que provoca rumors sentimentals

Helena Garcia Melero és una de les grans ambaixadores de TV3. Una de les periodistes més prestigioses i estimades pels teleespectadors de la cadena pública catalana. Als 55 anys, està travessant una de les seves millors èpoques professionals, gràcies al rigor, professionalitat i simpatia amb què condueix el programa diari Tot es mou.

La Melero és una gran enamorada de Cadaqués, on hi té casa des de fa molts anys. Sempre que pot aprofita per reivindicar la bellesa natural d'aquesta llegendària localitat situada a la part oriental de la península del Cap de Creus. La reconeguda periodista catalana també és molt activa a les xarxes socials; al seu perfil d'Instagram sol compartir les seves experiències tant dins com fora dels platós de la cadena. Un dels seus darrers posts està protagonitzat per la seva presència a la festa del 75 aniversari de la periodista catalana Núria Ribó, una de les seves col·laboradores habituals a Tot es mou.

Cadaqués mon amour

Una festa que es va celebrar... a Cadaqués. Melero ha volgut compartir l'alegria d'estar envoltada de bons amics en el seu estimat Cadaqués: "Quin “festorro”, el del 75 aniversari de la Ribó a Cadaqués. L’esperit dalinià no hi podia faltar. Estàs estupenda estimada @ribocrusat !!!". Amb aquestes paraules d'admiració i alegria, Helena Garcia Melero ha acompanyat una imatge en què es capta l'alegria del moment, amb al·lusions directes al surrealisme del gran Salvador Dalí, il·lustre cadaquenc. En una altra imatge, se la pot identificar al costat de Ribó, i juntament amb elles, la presència d'un home, de qui s'especula pugui ser la parella sentimental de l'Helena.

Helena Garcia Melero, Núria Ribó i amics, a Cadaqués | Instagram de Helena Garcia Melero

Garcia Melero porta des del 2017 separada del pare dels seus tres fills, el també periodista Joan Vehils, director del diari Sport. Tot i que algunes informacions assenyalen que l'actual parella de la periodista és metge, la seva identitat pública roman oculta, i Garcia Melero no sembla estar per la tasca de reconèixer cap relació sentimental. Tot i les seves habituals publicacions en xarxes, la vida sentimental de la presentadora de TV3 sembla mantenir-se en la màxima privadesa.

Imatge amb Helena Garcia Melero, Núria Ribó i un amic, a Cadaqués
Núria Ribó, Helena Garcia Melero i un amic, a Cadaqués | Instagram de Helena Garcia Melero

Helena Garcia Melero ha aconseguit assolir un gran èxit professional. El 1992, mentre encara cursava estudis de periodisme, ja va ser contractada per treballar a TV3, presentant informatius, tasca que va realitzar fins al 2004, quan va començar a presentar, juntament amb Josep Cuní, l'espai matinal Els matins. El 1996 va començar a exercir com a professora de Periodisme a la Universitat Ramon Llull, i el 2000 a la Universitat Internacional de Catalunya. Posteriorment, el 2005, Helena va publicar un llibre, “Cuinar sense recepta”. El 2007 va ocupar el càrrec de directora de comunicació del diari “El Periódico de Catalunya”, deixant TV3. Poc després, tornaria a la cadena i des del 2018 s'ha convertit en la presentadora Tot es mou, gran programa diari referencial.