Virginia en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 17 de juny: Nou moviment de la Virgínia amb els seus germans

També veurem els problemes de la Noe amb la mudança

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Hi haurà tres trames principals. Aquest dilluns a priori no veurem res de la trama que afecta el Maties. Divendres va quedar clar que és culpable. Una nova denúncia ha estat la punta. Ha estat incapaç de negar-li al seu fill Jofre que abusés del noi que l'ha denunciat. El Jofre ha vist la realitat i les conseqüències poden ser imprevisibles.

A l'espera de com evoluciona aquesta trama els propers dies, dilluns començarem veient com la Noe està atrafegada amb el trasllat del pis. En Miquel es presenta per ajudar-la. Més tard, l'Aitor i la Vero també hi van. El Miquel i la Vero flirtegen d'amagat.

Els acabarà enxampant la Noe? La Vero i el Miquel són conscients que no estan fent res dolent però que alhora el més honest seria explicar-ho a la Noe. Ho van deixant passar. Ella no està bé amb l'Aitor i assabentar-se que la seva ex i la seva millor amiga estan junts podria acabar provocant problemes.

Nova visita del Joel amb la seva mare... sortirà bé?

El Joel ha tornat a quedar amb la mare. Recordem que la setmana passada la dona no es va presentar amb l'excusa que havia sortit tard de la feina. El Joel està en acollida amb la Marta i la Salva després d'anys en un centre de menors.

Als seus pares els van treure la custòdia perquè el pare maltractava el Joel, ara és a la presó i la mare no feia res per evitar-ho. La Marta l'acompanya per assegurar-se que la dona hi és. El Joel torna de la cita trasbalsat i amb el regal. Un regal que ell li va comprar amb tota la il·lusió però que sembla que la mare no ho acceptarà.

La Virgínia i els seus germans

Finalment, veurem que la Virgínia convida els seus germans a sopar per fer les paus, però ells no hi volen anar. Al final acudeixen per investigar un missatge intrigant que la noia ha penjat a les xarxes. L'assumpte de l'herència encara ha de fer parlar molt.

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 17 de juny?

El capítol de 'Com si fos ahir' de dilluns que ve començarà a les 16:03, després del 'Cuines'. Com cada dia, es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.