Muntatge amb una imatge de Mapi Leon durant una entrevista al programa "Late Motiv". A la dreta una imatge amb Ingrid Engen durant una entrevista per al diari Sport

L'emotiva felicitació de Mapi León a Ingrid Engen pel seu aniversari

El F.C. Barcelona femení continua donant alegries, dins i fora dels terrenys de joc

El contrast entre el primer equip masculí i el femení del FC Barcelona és realment abismal. Mentre ells han tornat a sucumbir davant del seu màxim rival, el Reial Madrid, deixant-lo sense opcions a la Lliga, i sent cruelment eliminats de la Champions League, les noies estan vivint una realitat completament abismal, amb una nova lliga virtualment guanyada i havent aconseguit l'accés a una nova final de la màxima competició europea, títol que defensaran el proper 25 de maig a Bilbao.

Per si no fos suficient, així com entre ells es van percebent certs desacords -per exemple en el cas entre İlkay Gündoğan i Ronald Araújo-, les relacions entre les jugadores del Barça segueix sent tot un exemple de bona entesa i gran companyerisme, fins i tot a la repercussió fora dels terrenys de joc i des d'una òptica sentimental. Dues de les futbolistes del FC Barcelona, a més de companyes d'equip, formen una de les parelles més estimades de l'entorn culer. Elles són l'aragonesa Mapi León i la noruega Ingrid Engen.

El 29 d'abril passat, l'excel·lent migcampista nòrdica va fer 26 anys. Una data que, òbviament, no va passar desapercebuda per la seva parella, una Mapi León encara en fase de recuperació del trencament del menisc extern del genoll dret, que va patir durant un entrenament. La jugadora saragossana de 28 anys va voler compartir la seva felicitat per l'aniversari de la seva parella i ho va fer a través del seu perfil d'Instagram, en què juntament amb una tendra fotografia de totes dues, es podia llegir un curt però concís missatge: "Feliç vida a aquesta meravellosa persona”.

La complicitat d'Ingrid Engen

Jugadora del Barça des del 2021 procedent del Wolfsburg i internacional amb la selecció nacional noruega, Ingrid Engen és tot un exemple de jugadora estrangera que, no tan sols s'adapta perfectament a la idiosincràsia barcelonista, sinó que a més a més es converteix en una de les seves jugadores més importants. Potser no té el ressò mediàtic d'altres futbolistes, però el seu pes a l'equip blaugrana és molt rellevant, fins al punt d'haver esdevingut una peça imprescindible a l'onze titular de l'equip de Jonatan Giráldez.

Estupendes, simpàtiques i afectuoses, la parella formada per Mapi León i Ingrid Engen és una de les més estimades per l'afició culer. Són dues de les seves principals heroïnes, ho estan donant tot pel club que representen i estan molt felices amb la seva vida a la ciutat comtal. Encara que, la noruega feia broma amb el fet que just el dia del seu aniversari, Barcelona es despertés especialment plujosa, sempre es desfà en elogis a una ciutat que vol i amb la qual s'identifica enormement. "Segueix sent la meva ciutat preferida, encara que em regali pluja el dia del meu aniversari" . Moltes felicitats, Ingrid!