Ainhoa i Marta en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 2 de maig: La Marta desesperada, paga el seu mal humor amb altres

També veurem altres trames centrades en personatges com la Joana o el Miquel

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Recordem que aquesta setmana només s'emeten 4 capítols perquè dimecres 1 de maig ha estat festa. Al capítol d'aquest dijous 2 de maig veurem tres trames principals.

A la primera, la Joana s'obsessiona amb la relació de l'Andreu amb la Pili. Sense que ningú ho esperés, la Pili ha reaparegut a la vida de l'Andreu. Actualment treballa al gimnàs del Marc i l'Andreu s'hi ha enganxat. Fins i tot vol conèixer la seva filla, cosa que la Pili no vol. Això ha provocat rumors entre els fans de la sèrie. Creuen que en realitat la filla de la Pili és de l'Andreu – van mantenir una relació en el passat – però la pròpia Pili ho nega. Seria una trama massa semblant a la del mort Quim, que fins i tot mort el segueixen apareixent fills secrets.

L'actitud de la Joana és cada cop més surrealista. Mai no havia estat tan controladora i des que la Paz se n'ha anat de vacances està molt pendent de l'Andreu. Massa.

El Miquel coneix una noia

En una altra trama veurem que el Miquel ajuda la Vero a fer la selecció de personal de la seva empresa. La Vero és una amiga de la Noe a qui no veia des de feia molt de temps. Va ser present al principi de la sèrie i fins i tot va mantenir una relació amb en Jordi. La resta del grup no la va acceptar gaire bé ja que el seu comportament no encaixava gaire amb ells. Un comportament que no ha canviat gaire. Només arribar demana a la Noe que parli amb el Miquel perquè l'assessori de franc.

Tant li fa que la relació entre la seva amiga i el Miquel sigui molt dolenta. Ella només vol alguna cosa gratis, una cosa força habitual en aquesta classe de persones. En Miquel, per complaure la Noe, hi accedeix. L'assessorament fa pinta que s'allargarà més del compte i no veurà ni un euro. No guanyarà diners però sí que coneixerà una noia. Quan parla amb la Clara, una de les treballadores, aquesta li llença la canya.

La mala llet de la Marta

Finalment, la Marta no vol que la Naiara i la Patri li canviïn els mobles del pis. L'actitud de la Marta envers les noies no és la millor de les possibles. Ella sempre sol ser vora i antipàtica però ella i el Salva estan nerviosos perquè el Joel havia de passar el dia amb ells i només vindrà a dormir. Creuen que els rebutjarà. La trama de l'acolliment està agafada amb pinces ja que difícilment donen en acollida a algú d'aquella edat persones sense experiència i que a més no tenien gens clar acollir el noi. Tant la Marta com el Salva preferien un nen de poca edat però Joel té 15 anys i arrossega diversos problemes que fan veure que els conflictes no trigaran a arribar.

On i a quina hora comença el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 2 de maig?

El capítol començarà a les 16.10 segons la programació oficial de TV3 encara que és possible que ho faci uns minuts abans. És una cosa que sol passar ja que el programa anterior, l'espai culinari 'Cuines' ha retallat lleugerament la seva franja horària.

Com cada dia, l'episodi de 'Com si fos ahir' es podrà veure en directe a la plataforma 3Cat ia TV3.