Muntatge amb una imatge de Clara Chía durant un reportatge. A la dreta una imatge amb una cambrera

Una antiga companya de treball de Clara Chía destapa la seva estratègia amb els famosos

Declaracions que revelen el comportament de la parella de Gerard Piqué

Ja fa tres anys que Gerard Piqué i Clara Chía mantenen una relació sentimental que sembla que va vent en popa. L'exjugador del FC Barcelona de 37 anys i la jove barcelonina de 25 formen una de les parelles més sol·licitades per la premsa rosa.

A diferència del que passava amb Shakira i la seva enorme repercussió mediàtica, Clara Chía és una noia que no té la fama ni l'impacte mediàtic de la cantant colombiana. De fet, fins ara es mantenia molt al marge dels rumors i poc se sabia de la seva vida personal, ni tampoc gaire de com va conèixer el famós exfutbolista i empresari català. Tot i això, s'acaben de fer públiques unes declaracions d'una tercera persona que posen en relleu la personalitat i el punt d'inflexió en la relació de la noia amb Piqué.

L'impacte s'ha produït mitjançant TikTok, i més concretament, a través del compte de Stella Jou, una noia que coneix molt bé Clara Chía, de la seva etapa com a cambreres del mateix local: La Traviesa Tuset, luxós bar de copes barceloní situat al carrer Tuset, número 28, a Sarrià-Sant Gervasi; un local especialitzat en elaborats còctels que disposa d'una concorreguda pista de ball. Va ser en aquell establiment on Gerard Piqué va conèixer Clara Chía, quan encara mantenia la seva relació amb Shakira, i mentre la jove cambrera disposava de parella estable.

"Ella tenia molta relació amb els socis del bar. Teníem feeling de dir-nos 'M'encanta el teu top' però res més. A les 3 del matí jo me n'anava, però diverses cambreres entre elles Clara a les 3 quan tancava el bar es quedaven en el reservat amb gent famosa, cantants, tennistes, futbolistes i tal. Amb Clara érem compis de barra, treballàvem els mateixos dies, mateix horari, ens vam fer més afins. Amb aquestes declaracions de la que va ser companya de Clara Chía a l'excelsa cocteleria, s'aclareix on va néixer i com es va començar a forjar una relació que està fent parlar molt.

De La Travessa al Bling Bling

La decisió de Stella Jou per explicar el capítol inicial de la relació entre Gerard Piqué i Clara Chía i el fet que hagi esperat tres anys a explicar-ho, no deixa de sorprendre propis i estranys. Potser no voldria perjudicar la seva companya, o que se li aconsellés no parlar del tema... però, per què ha decidit compartir-ho?: “M'he esperat 3 anys a explicar-ho. Vaig suposar que la parella entre Shakira i Piqué era només d'aparença, postureig. Clara i Piqué tenia una cançó pròpia que era 'Sobrio' de Maluma. La seva història es va coure en el privat del Bling Bling".

Bling Bling Barcelona és una exclusiva discoteca de Barcelona, igualment situada al mateix carrer Tuset, a escassos metres de La Traviesa Tuset, on sembla que la parella culminava la nit després del final de jornada de Clara. La TikToker també ha fet referència al caràcter fort de Chía i a certs problemes de salut mental pels quals ha estat tractada.