Muntatge amb una imatge de Jordi Eroles durant un reportatge de televisió. A la dreta una imatge de Toni Nadal, durant una connexió televisiva

Jordi Eroles emocionat recordant Toni Nadal, home del temps de TV3

Sentit homenatge a una figura molt estimada

El periodista català Jordi Eroles és reporter del Tot es mou, el magazine informatiu del 3Cat - TV3 · Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que presenta diàriament Helena Garcia Melero.

Fa 30 anys que Eroles està vinculat professionalment a la cadena. Entre altres, ha estat redactor de la secció de política de TV3; cronista al Parlament dels serveis informatius; editor i presentador del programa Vespre 3/24 , i presentador del 3/24. Als seus inicis també va ser redactor d'Esports de Catalunya Ràdio. Anteriorment, Eroles va ser corresponsal del diari Avui a la comarca del Garraf.

A més de ser una cara molt popular de la cadena pública catalana, Eroles es caracteritza per la seva enorme humanitat i per estar sempre pendent de rendir tribut a companys pels seus èxits, i dedicar temps a honorar aquells que ja no hi són. El 30 de juny del 2012, moria un dels meteoròlegs més estimats de TV3, Toni Nadal, i ho feia en un dels seus espais favorits: en plena muntanya. Aquesta efemèride ha estat aprofitada per alguns usuaris de les xarxes socials per homenatjar una figura televisiva icònica, i un home molt estimat per tothom. Entre aquestes persones que se n'han recordat, hi ha Jordi Eroles.

Un company de TV3 molt enyorat

Ha estat a través del seu compte personal d'Instagram, que el periodista ha volgut compartir un record cap a Toni Nadal, i ho ha fet mitjançant unes paraules emotives que no han passat desapercebudes: "Poc menys d’un any abans de la seva mort, l’enyorat i estimat Toni Nadal ens feia de guia i liderava un equip de companys de TV3 que, l’11 de setembre del 2011, vam fer la Pica d’Estats i 4 cims més d +3.000m de la zona. Va ser una jornada inoblidable, com ho és el somriure del Toni!".  Una publicació que ha acompanyat amb un parell de fotografies que il·lustren el comentari.

El tuit ha generat una important participació per part de diversos usuaris que també han volgut recordar a l'enyorat Nadal...

Llicenciat en Geografia, Toni Nadal va començar a treballar al Servei de Meteorologia de TV3 el 1996. Prèviament havia realitzat la informació del temps a Televisió Espanyola a Catalunya. Era un gran aficionat al muntanyisme i un enamorat del paisatge i les tradicions de Catalunya. Una passió que va marcar el seu treball i que va intentar transmetre tant a les previsions meteorològiques com als seus reportatges del programa "Espai Terra".