Muntatge amb una imatge de Kiko Matamoros a un programa de televisió. A l'esquerra una imatge de Gerard Piqué durant una entrevista

Segueixen els atacs de Kiko Matamoros a Gerard Piqué

Guerra oberta entre el col·laborador televisiu i l'exfutbolista

Habitualment envoltat de certa controvèrsia, el col·laborador de diversos programes de televisió, actor, model i representant artístic de 67 anys, Kiko Matamoros s'ha convertit en un personatge molt mediàtic de la televisió a Espanya.

Madridista confés, el tertulià habitual de Telecinco, ha reconegut la seva mala relació amb l'exfutbolista del FC Barcelona Gerard Piqué, i ho ha fet a través d'una entrevista del Diario As. “He tingut molt bon rotllo amb tots els futbolistes menys amb un: Piqué. "Recordo una vegada que vam coincidir a Londres que jugava Espanya a Wembley i vaig anar a recollir unes entrades a l'hotel de la selecció i vaig tenir-hi una mena de... com que em va mirar malament i jo a ell no".  Amb aquestes paraules, queda ben clara la mútua animadversió que es professen.

Amb anterioritat, ja havia compartit la seva opinió sobre l'exdefensa culer, definint així el seu primer contacte: “Em va semblar un idiota. Amb ell mai he tingut bona vibra, m'ha semblat sempre un prepotent. Ho sap la gent de Barcelona i ho sap alguna noia que ha tingut la mala sort de coincidir-hi”. Una confessió en què també hi va haver espai per al reconeixement professional: "Jo bronca no tindré amb ell perquè m'importa tres collons, però en sé d'històries. Jo reconec que a nivell professional i empresarial és molt vàlid i possiblement en el futur sigui un gran president del Barcelona”.

Un personatge molt mediàtic

Kiko Matamoros és una de les presències més mediàtiques de la crònica social espanyola. Als seus inicis professionals va començar a treballar de model publicitari per a empreses com El Corte Inglés o Armani. En alguns d'aquests treballs fins i tot va arribar a coincidir amb personatges com Carlos Lozano o José Coronado. La seva fama va agafar força a partir del moment que va començar a representar les models Mar Flores i Carmina Ordóñez. Després de la mort d'Ordóñez, el seu nom va començar a sonar encara amb més força i va saltar definitivament a la fama als platós de televisió.

La vida sentimental de Matamoros també s'ha seguit al detall a través de la pantalla petita. Es va casar el 1984 amb Marian Flores, germana de Mar Flores i hostessa del famós Un, dos, tres... responda otra vez. Fruit d'aquest matrimoni, van néixer els fills Lucía i Diego. Tot i això, la relació entre tots dos va passar una gran crisi en què van estar un any separats. El 1992, es van reconciliar i van tornar a tenir una altra filla, la influencer Laura Matamoros. La parella tindria més tard una quarta filla, Irene. Finalment, el col·laborador es va separar de Marian i va començar una nova relació amb Makoke, amb qui es casaria anys més tard.