Muntatge amb una imatge de Jesé Rodríguez durant una entrevista. A l'esquerra una imatge amb Jorge Javier Vázquez

Jesé Rodríguez es fica al fang contra Jorge Javier Vázquez

Polèmica entre el presentador i l'exfutbolista

L'exfutbolista del Reial Madrid, Jesé Rodríguez, ha estat protagonista d'una polèmica amb Jorge Javier. Tot això a causa d'un episodi de Supervivientes 2024 , durant el qual Aurah Ruiz i Rubén Torres seguien intercanviant-se despropòsits.

Una acalorada discussió entre Ruiz i Torres que va implicar directament Jesé Rodríguez, marit d'Aurah. Tot i que la seva relació ha transitat en un ritme irregular, amb constants ruptures i retrobaments, la controvertida canària sempre surt al pas per defensar la seva parella. Així doncs, la implicació de Jesé va començar a partir del moment que el mateix Jorge Javier Vázquez va exclamar una frase que va desestabilitzar la noia en plena discussió amb Rubén Torres: "Aurah no t'enfadis, però Rubén és més guapo que el teu marit".

Amb una clara intenció de provocar els ànims de l'acalorada concursant, Aurah va sortir en defensa de Jése: "Mmm... Perdona? Però ni de conya, ni de conya, a veure... No l'has vist en persona. .. Tu has vist el meu marit en persona? Quan el vegis en persona podràs opinar, perquè és guapíssim", que va acabar amb una contundent sentència: "Hauràs de parlar seriosament amb ell".

Qüestió d'orgull

Tot i que no sabem si Jorge Javier Vázquez i Jesé Rodríguez han parlat seriosament o no, el que sí que ha alimentat la polèmica és el tuit que l'exfutbolista va publicar mitjançant el seu perfil: "Bon dia, feliç divendres a tots. I, sobretot , a Jorge Javier. Sense filtre natural", presumint de bellesa amb un gest de marcat to seductor.

Actualment, i als seus 31 anys, està militant com a jugador de la UD Las Palmas. Jesé Rodríguez té en poder seu un brillant palmarès com a jugador del Reial Madrid, equip amb el qual va guanyar dos Champions League, una Supercopa d'Europa, un Mundial de Clubs, una Lliga espanyola i una Copa del Rei. També va ser jugador del París Saint-Germain, amb el qual va obtenir una lliga i una copa franceses.

Aquesta no és la primera vegada que Jesé Rodríguez es veu embolicat en una polèmica de repercussions mediàtiques. Amb anterioritat, havia protagonitzat altres escàndols que tenien a veure amb les diferents parelles, mentre que els seus flirteigs com a cantant de reguetó, li havien causat severes crítiques per no respectar les normes que han d'assumir els futbolistes professionals.

Jesé sembla haver-se convertit en una víctima propícia per al presentador; no en va, una de les màximes de Jorge Javier Vázquez, no és cap altra que: "Em coneixeu: si no provoco, no em diverteixo". Una declaració que ve molt a to amb la demanda de molts dels espectadors de Supervivientes, desitjos de seguir rebent les seves dosis d'encesa controvèrsia.