Muntatge amb una imatge del programa “Eufòria”. A la dreta una imatge amb Cesc Fàbregas

Cesc Fàbregas es cola a 'Eufòria' de TV3

Divertida confusió de cognoms

La cinquena gala d'Eufòria ha tornat a congregar els teleespectadors catalans davant del televisor per gaudir d'un talent show que segueix funcionant d'allò més bé. Al seu habitual to proper i simpàtic, se li ha afegit una anècdota que no ha fet més que incrementar-ne l'encant.

La incertesa per saber si Rangel o Lluna seguien endavant, es va aclarir amb el triomf de la jove participant. Tot i això, Rangel es va acomiadar de l'exitós programa català mitjançant una sorprenent interpretació del tema "La petita rambla del Poble-sec", de Cesc Freixas , amb una interpretació que no va passar desapercebuda per ningú. Una gran versió per a una cançó que és tot un himne en si mateixa.

Rangel: "La petita rambla del Poble-sec", de Cesc Freixas - #Eufòria3Cat

El talent amagat de Cesc Fàbregas?

Però a més, en l'actuació de Rangel, també va destacar -i de quina manera!-, la presentadora de l'esdeveniment, Marta Torné, que en una distracció considerable va afirmar que l'autor de la cançó era Cesc Fàbregas , el famós exjugador de futbol del FC Barcelona. Un petit contratemps en aquesta cruïlla de noms que, lluny de molestar o indignar ningú, va provocar un somriure generalitzat. De fet, fins i tot el mateix Freixas va publicar un tuit irònic en què s'observava: "Ho ha fet molt bé Marta Torrejón com a presentadora", en una simpàtica rèplica en el canvi de cognom.

Al mateix fil de l'esmentat tuit, Freixas fins i tot reclamaria que volen sortir a l'espai APM. Sens dubte, Marta Torné ha fet mèrits per fer-ho. Una anècdota que demostra l'ambient distès i el bon humor que envolta un espai que, malgrat el seu rigor i compromís, també sap prendre's molt bé l'"art de la pífia".

Nascut el 1984, a la localitat Sant Pere de Riudebitlles, Cesc Freixas s'ha consolidat com un dels ambaixadors catalans de la música tradicional, popular i de protesta. Activista polític i cultural, la seva obra musical està sustentada basant-se en influències reconegudes d'Ovidi Montllor i Jorge Drexler. El 2014 va obtenir el Premi al Millor Disc Català de l'Any pel seu àlbum "Protesta".

"La petita Rambla del Poble-sec" escollida per Rangel, és una cançó que forma part de l'àlbum "La mà dels qui t'esperen", publicat el 2009. Aquesta peça inclou una estrofa recurrent, "Tornarem a posar els peus damunt la sorra". Potser els mateixos peus en to poètic de Cesc Freixas, els de Rangel a dalt de l'escenari d'Eufòria, i els de Cesc Fàbregas quan copejava la pilota amb elegància i talent.