Muntatge amb una imatge de Dani Alves a Movistar+. A la dreta una imatge de Joana Sanz durant un reportatge

La imatge de Dani Alves i Joana Sanz a Barcelona que indica que tornen a ser parella

Evidències d'una reconciliació

Després d'un període sucumbit a la pressió social per les seves acusacions, el judici corresponent i mentre es troba en llibertat provisional, tot sembla indicar que el brasiler Dani Alves i la seva parella, Joana Sanz, tornen a estar junts i decidits a reprendre la vida junts.

Va ser a través del compte d'Instagram de Joana que es va començar a percebre la sensació de retrobament emocional entre tots dos després de la desfeta de tot aquell temps en què l'exfutbolista del Barça era assenyalat com a agressor. En una story del compte de la canària, se'ls detectava a tots dos amb les mans unides i en un clar gest de reconciliació. Tot i això, ha estat la revista Diez Minutos la que ha descobert la parella pels carrers de Barcelona després de la sortida de presó de Dani. Les imatges i el to de la noia semblen confirmar el perdó que ha exercit cap a la seva parella: "Jo no soc masoquista per estar rebent odi i, bé, en fi... Estic feliç, contenta, emocionada, treballant i treballant, i en pau mental".

Imatge de Dani Alves i Joana Sanz, procedent de la revista Diez Minutos
Dani Alves i Joana Sanz, a Barcelona | Diez Minutos

L'esgotament emocional de Joana Sanz

Amb aquestes declaracions es detecten un clar desig de Joana Sanz per deixar enrere tota la notòria polèmica que ha generat un cas molt controvertit. Als seus 31 anys, la Joana està buscant la manera de girar full i seguir endavant amb la seva vida personal, i sembla també amb la que fa temps que compartia amb Dani Alves. Es van conèixer el 2015, i dos anys després es casaven a l'illa de Formentera. Amb anterioritat, Dani ja havia contret matrimoni amb Dinorah Santana, amb qui té dos fills adolescents: Daniel i Victoria.

A finals del 2023 i després de la pressió per les acusacions d'agressió sexual a què es va veure sotmès Dani Alves, la model ja va expressar públicament la seva decisió de no separar-se del seu marit: "No ens divorciarem de moment. Ell és i serà la meva família i hi seré per a ell". En cap moment ha empatitzat per la suposada víctima perquè "sincerament avui dia penso en mi perquè si no, ningú ho farà. El tema està en mans judicials i no alimentaré el judici mediàtic". Unes declaracions íntegres, que ja denotaven la confiança envers el seu marit i la seva voluntat de seguir al seu costat malgrat la suposada culpabilitat.

Dani Alves va sortir en llibertat provisional gràcies al pagament de la fiança d'un milió d'euros, un import que també ha alimentat la controvèrsia, ja que s'ha especulat força amb la identitat del seu avalador o avaladors. Des dels futbolistes Memphis Depay i Neymar, fins a una revista brasilera, el misteri del pagament de la fiança de Dani Alves s'ha convertit en un nou capítol d'una història que, si més no en l'àmbit sentimental, sembla assolir la redempció.