Noe i Mari Carmen en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' del 18 d'abril: La Noe pren una decisió que afecta l'Aitor

També veurem moviment entre el Marc i l'Etna... nova parella?

S'acosta el cap de setmana i sembla que les trames de 'Com si fos ahir' s'acceleren. Al capítol d'aquest dijous n'hi haurà tres de principals, totes ja començades fa uns dies i que a poc a poc van quedant clares o es van embolicant més.

La primera de les trames té a veure amb el judici a què Jordi assisteix com a jurat popular. És una trama que va començar de manera molt absurda, amb les pors infantils de Jordi. Una cosa cada cop més habitual. El cas va fer un gir quan vam conèixer que l'acusat és cosí de la Gina. Ella confia a la seva innocència. El tema podria donar de si en cas que la Gina i el Valeri iniciessin una investigació pel seu compte. En comptes d'això intenten contactar amb en Jordi perquè es posicioni a favor del cosí de la Gina.

La Gina fa cas al Valeri i es presenta a l'hotel. Com que no pot accedir al Jordi, s'ho fa venir bé per fer-li arribar un mòbil. El Jordi la truca. Accedirà el Jordi a les seves pretensions? O preferirà seguir el propi criteri? Amb el personatge interpretat per Andrés Herrera no se sap mai què pot passar.

Decisió dràstica de la Noe

La trama següent té a veure amb la Noe, un dels eixos d'aquesta segona part de la temporada. Ja fa dies que la Mari Carmen es fica massa a la vida de la Noe i això fa que ella agafi els nens i marxi a casa de l'Aitor. Les discussions entre mare i filla van a més i la Noe creu que estarà millor a casa del seu xicot. Aquest els rep bé, però s'aclapara una mica. Recordem que l'Aitor és una persona acostumada a ser lliure. Ell mateix així ho va assegurar quan va conèixer la Noe. No li agraden els lligams i li agrada viatjar. Un estil de vida que contrasta totalment amb el de la Noe, amb dos fills, un de petit.

Segueix l'acostament entre el Marc i l'Etna

Finalment veurem que el Marc i l'Etna flirtegen. Després d'un inici una mica accidentat finalment van acabar congeniant. La Cati se'n va adonar i li va dir que fes fora el fre. A ella li agrada el Jofre, el pare de l'Etna i no vol que el Marc s'avanci i aleshores el Jofre la vegi com la seva consogra. L'habitual argument egoista de la Cati, que només pensa en ella. També veurem que la Cati tira la canya a Jofre però aquest no reacciona com ella esperava.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 18 d'abril del 2024?

Segons la informació oficial a la web de TV3, el capítol començarà a les 16.10. En tot cas, pel fet que el segon programa de 'Cuines' dura pocs minuts, és habitual que 'Com si fos ahir' comenci una mica abans. Com cada dia, l'episodi de la sèrie de sobretaula de TV3 es podrà veure en directe per la cadena pública catalana i la plataforma 3cat.