Muntatge amb Letizia, Froilà i Iñaki Urdangarin amb la Sarsuela de fons

La nova humiliació dels Marichalar i Urdangarin a Letizia Ortiz

Letizia Ortiz no cau bé als seus nebots i cunyats

La família Borbó és molt diversa. Joan Carles I d'Espanya va tenir almenys tres fills: Elena, Cristina i Felip. Al costat de Sofia de Grècia, els han educat de manera molt diferent, conscient que el futur de cadascú no tenia res a veure. El Preparao, tot i ser el petit de la família, sabia des de petit que seria el proper cap d'estat gràcies a una Constitució masclista que ha impedit que Elena Borbón i Jaime Marichalar siguin els reis d'Espanya i Froilán i Mar Torres (o qui sigui) els successors.

Froilán i la seva germana Victoria Federica tenen una vida molt diferent que les seves cosines Elionor i Sofia. També tenen sang blava i cartera plena, però no amaguen que són uns amants de la nit, de la festa, dels viatges i del lleure en general. Els fills de Cristina Borbó i Iñaki Urdangarín són, segurament, els que tenen una vida més diferenciada de la resta de cosins i més 'semblant' a la resta de ciutadans. Pablo Urdangarin, igual que el seu pare, es dedica a l'handbol professional, i ha fitxat recentment pel Franklin Granollers després d'haver deixat el FC Barcelona.

Li han posat un malnom molt graciós que s'ha fet viral

Els Marichalar i els Urdangarin, cunyats i nebots, veuen Letizia Ortiz amb distància. Consideren que és una persona altiva, poc propera i amb grans aires de superioritat respecte a la resta de la humanitat. Tant és així que tots en diuen un malnom, inclòs el sogre, el rei emèrit. La mala relació de Letizia Ortiz amb la seva família ve de lluny. "Ja sabem que ets la més intel·ligent de la família, però, per favor, deixa parlar els altres", va dir en una trobada oficial en què la llavors Princesa d'Astúries es va entusiasmar parlant. A partir d'aquí el van començar a anomenar Princesa de Tolosa. I no pel municipi navarrès o la ciutat francesa, sinó per l'abreviatura de “tot ho sap”.

L'enuig d'aquesta part de la família amb Letizia es deu a diversos fets. Quan la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin van tenir problemes judicials va ser la reina espanyola qui va ordenar al seu marit distanciar-se'n. Van quedar com uns empestats i això va provocar un cisma familiar. Sofia, sempre molt propera a Felip, es va negar a acceptar aquesta marginació. La Infanta Elena també es va posicionar a favor del seu germà. Cosa que, juntament amb els problemes que han donat Froilán i Victoria Federica, ha provocat que Letizia els vulgui ben lluny.