Muntatge amb una imatge de Corinna Larsen. En un cercle a la dreta de la imatge, Joan Carles I. A la cantonada superior esquerra una emoticona de diners

La morterada que Corinna Larsen exigeix a Joan Carles I

Corinna Larsen passa a l'atac

La relació entre Corinna Larsen i el rei emèrit d'Espanya, Joan Carles I va esclatar arran de l'accident que va patir Joan Carles a Botswana el 2012, on eren junts. Aquesta revelació va portar a una sèrie d'investigacions i especulacions sobre la naturalesa de la seva relació i les seves implicacions financeres i polítiques. Es va obrir la veda per parlar de les infidelitats i altres escàndols del llavors rei espanyol i tot va acabar derivant en la seva abdicació el 2014.

Durant el 2012-2014 Corinna i Joan Carles I van tenir seriosos problemes de relació, Corinna fins i tot afirma que Joan Carles va arribar a l'extrem d'intimidar-la. En una entrevista, va dir que durant un període va arribar a témer per la vida i per les coses que el podrien arribar a succeir.

A causa d'aquestes presumptes accions d'assetjament de Joan Carles I, ara Corinna ho ha denunciat i reclama 126 milions de lliures esterlines pels danys causats. Això és veritablement una morterada, en euros serien aproximadament 146 milions.

Què han fet els agents de Joan Carles I davant d'aquesta situació?

Els agents legals de Joan Carles li han demanat al tribunal britànic que desestimi aquesta demanda, ja que només és una presumpció i Corinna encara no ha donat proves d'aquest suposat dany causat. Amb base a la poca informació que es té, el tribunal de Londres de moment prolongarà el cas. Les fonts consultades indiquen que durant aquest temps que prolongaran el cas, analitzaran algunes qüestions pendents sobre la immunitat de l'exmonarca Joan Carles. Recordem que Joan Carles I té immunitat per les acusacions de renúncia a ser rei d'Espanya l'any 2014.

D'altra banda, l'empresària Corinna Larsen diu que després d'haver acabat la relació, Joan Carles la va assetjar perquè tornés amb ell i després per perjudicar la vida empresarial.

Per què demana tants diners Corinna Larsen?

Larsen demana aquesta quantitat de diners a l'exmonarca perquè després de tot el que va viure va quedar molt afectada i va haver de gastar molt en la rehabilitació i el tractament mental. A més, durant l'any 2015 la seva exparella presumptament li va enviar correus en què se li deia que havia de tornar els diners que havia robat, cosa que no era certa segons la mateixa Corinna.

De la mateixa manera, va rebre altres missatges de tercers similars i el seu exmarit es va encarregar de donar-hi rumors falsos per afectar els seus interessos comercials i la seva reputació.