En Jordi i la Gina en una escena de Com si fos ahir

'Com si fos ahir' del 21 de desembre: Jordi desesperat pels seus problemes amb la Gina

Penúltim capítol de 'Com si fos ahir' abans de l'aturada nadalenca

La setena temporada de 'Com si fos ahir' es va estrenar el setembre d'aquest any i s'allargarà fins al juliol del 2024. TV3 ha decidit, com fa cada any, no emetre la sèrie durant Nadal, per això els últims capítols prometen ser interessants i deixaran incògnites que ja no es resoldran fins al gener. El capítol de dijous 21 de desembre estarà centrat en tres trames. Totes tres fa temps que duren encara que una sembla que es podria tancar aviat. I de manera satisfactòria.

El Toni podria reconciliar-se amb el passat

Es tracta la que té relació amb el Toni i els seus fills. La parella de la Gemma ha vist com la seva vida canviava els darrers mesos amb l'aparició de l'Ainhoa. L'Ainhoa es va presentar inicialment com la seva exdona i mare dels seus fills, als quals va abandonar quan aquests eren petits. Finalment l'Ainhoa va ser descoberta i realment s'estava fent passar per la veritable mare, la Bet, que havia mort. Uns fets que va intentar justificar assegurant que ho feia per poder cobrar la pensió de viduïtat ja que s'havien casat poc abans de la mort de la Bet. També es va descobrir que  elToni havia amagat als seus fills que la seva mare si va voler recuperar el contacte i va ser ell qui ho va impedir.

Tot això va acabar enverinant la relació entre pare i fills encara que recentment es van reconciliar. Ara volen acabar de solucionar de forma definitiva els seus problemes i apel·lant a una mena de catarsi, el Toni Petit proposa al seu pare i a la Naiara que visitin la tomba de la Bet.

Segueixen els problemes entre la Feli i l'Andreu

A la segona de les trames podrem veure com la Silvia i el Julio assumeixen part de culpa en la crisi de la Feli i l'Andreu. La relació entre ells dos és plena d'alts i baixos des que la noia fos detinguda per un assumpte de receptació de productes robats. Ella no en sabia res i van ser uns amics qui la van ficar en problemes però la seva negativa a trencar la relació amb ells ha fet sospitar de tot a l'Andreu. Tant que en un capítol d'aquesta setmana vam poder veure com la va començar a seguir i ella se'n va adonar. Ara seran la Sílvia, amiga de l'Andreu de tota la vida i el Julio, el cap de la Feli a l'ONG qui intentaran fer mediació entre la parella.

El Jordi ja no pot més

Finalment, el Jordi - interpretat per l'actor Andrés Herrera - dóna per perduda la relació amb la Gina. Viu consumit per la gelosia després del concurs de televisió en què la Gina va participar al costat del Rudy. També cal tenir en compte que ella li va regalar un viatge a Nova York per anar a veure la seva filla, però finalment la Gina no pot hi pot anar per qüestions de feina. Una "excusa" que és real però que no acaba de convèncer el Jordi, que pensa que la seva xicota ja no vol estar amb ell.

El capítol s'emetrà a TV3 a les 16:18 del 21 de desembre i també es podrà veure per Internet a la web de la cadena o a l'aplicació 3cat.