Helena Garcia Melero al plató de TV3

Imatge antiga d'Helena Garcia Melero… i segur que no la recordaves així

Helena Garcia Melero és una de les presentadores més estimades de TV3

Helena Garcia Melero és una de les presentadores més estimades de TV3. Ha passat per tota mena de programes. Als seus inicis va ser una de les cares més visibles del Telenotícies encara que en els últims anys ha preferit fer programes més transversals com el Tot es Mou on hi ha una vessant més política i informativa i una altra d'entreteniment on podem veure una Melero més divertida i desenfadada.

És una de les grans comunicadores del país i encara li queden anys d'una carrera que va començar molt jove. Als periodistes i presentadors de la televisió pública de vegades els fa vergonya (val a dir que els estilismes i pentinats dels 80 i dels 90 ara es veuen amb diferents ulls) que apareguin imatges seves d'anys enrere però als catalans els dóna certa gràcia. Publicitat Una imatge de García Melero amb un look totalment diferent de l'actual ha causat impacte.

És de l'any 1996. La presentadora és fàcilment recognoscible, però molts creuen que l'actual look li senti molt més tot i que ja han passat 25 anys. Hi ha opinions per a tots els gustos però una unànime: Helena Garcia Melero seguirà molts anys a TV3. S'ho mereix i és una gran professional.

Helena Garcia Melero presentant a TV3. Imatge de 1996
Helena Garcia Melero el 1996 | TV3

Trajectòria d'Helena Garcia Melero

Nascuda a Barcelona el 1968, García Melero s'ha consolidat com una figura rellevant a la televisió autonòmica de Catalunya, especialment a TV3, on ha estat la cara visible de diversos programes. Després de completar els estudis en Filosofia i Ciències de la Informació, García Melero va iniciar la seva carrera a Televisió de Catalunya als 24 anys. Entre el 1992 i el 2004, va presentar diferents edicions dels Telenotícies de TV3, ia partir de l'abril del 2004, va representar el magazín matinal Els matins amb Josep Cuní. Aquest programa, líder d'audiència als matins de Catalunya, va marcar una etapa important a la seva carrera.

L'octubre del 2007, TV3 va deixar breument per convertir-se en directora de comunicació d'El Periódico de Catalunya, un lloc que va ocupar durant un any. Posteriorment, el 2008, va tornar a TV3 per presentar Hora Q, un late night show que va estar en antena durant cinc mesos. García Melero va celebrar el seu 55è aniversari el setembre del 2023 amb una sorpresa molt especial al programa "Tot és mou", on la seva mare li va fer una visita inesperada, creant un moment emotiu que va ser àmpliament comentat a les xarxes socials. Sense proposar-s'ho, la seva mare ha esdevingut un personatge entranyable de la televisió catalana.