L'actriu Anna Castillo mira la càmera a 'La Resistencia'

Les imatges més boniques del debut de l'actriu Anna Castillo a TV3

L'actriu catalana va començar al Club Super 3

La coneguda i estimada actriu Anna Castillo té 30 anys però va començar de joveneta a TV3 de la mà del Club Super 3. Va guanyar un Goya el 2017, i per això és una de les cares més reconegudes del panorama cinematogràfic del moment . Ara com ara, no té projectes importants a la vista, però segur que ben aviat la veurem en algun altre projecte.

Al Club Súper 3 va passar 3 anys. Va fer diferents papers. Primer formava part del cor i més tard va aparèixer amb un personatge propi, l'Anna, rival de Pati Pla. El canal infantil ha volgut acomiadar la gran família i ha emès missatges de tots els seus membres, entre els quals hi ha Castillo. L'Anna era molt jove.

Ara, als 30 anys, pot presumir d'una carrera llarga i intensa. Una carrera que en part és gràcies als seus orígens i les seves primeres interpretacions a TV3, al canal Súper 3, un espai d'entreteniment que tant ha fet somriure diferents generacions de catalans i catalanes. De petita tenia el somni de ser actriu i ja ho ha aconseguit. I no és només una actriu petita, és una actriu amb gran projecció, que ha aconseguit molts èxits i molts reconeixements. I els que falten.

El 2023 d'Anna Castillo

Anna Castillo ha tingut un 2023 ple d'èxits i esdeveniments. Una de les fites més notables de la seva carrera aquest any ha estat la seva participació en la pel·lícula "Nowhere", un thriller distòpic de supervivència. Aquesta pel·lícula, dirigida per Albert Pintó, s'ha mantingut durant nou setmanes al Top 10 de pel·lícules de parla no anglesa a Netflix. A Nowhere, Anna interpreta una jove embarassada atrapada en un contenidor enmig de l'oceà, en un context d'Espanya totalitària. La seva actuació ha estat elogiada per transmetre amb gran intensitat l'angoixa i lluita per la supervivència del seu personatge.

No tot ha estat feina aquest any. L'actriu ha consolidat la seva relació amb Álvaro Mel, el seu coprotagonista a la sèrie de Netflix "Un conte perfecte". La parella ha estat fotografiada en diversos esdeveniments i situacions fora de l'àmbit laboral, el que ha confirmat el seu romanç. A més del seu èxit en pantalla, Anna Castillo ha mostrat una evolució notable en el seu estil i presència al món de la moda i el cinema.

En esdeveniments com els Premis Goya de 2023, la seva elecció de vestits ha estat especialment aplaudida, consolidant-la com una influència contínua en aquests àmbits. Tant de bo el 2024 li ofereixi els mateixos èxits.