Muntatge amb una imatge de Santiago Segura a 'el Hormiguero' i un dibuix d'un taxista conduint

La fatxenderia dels famosos espanyols explicada pels taxistes

Taxistes ho expliquen tot i deixen en molt lloc certes cares conegudes

Són els herois de gran part de la població a qualsevol país. Els programes en què surten són garantia d'audiència tot i que no hi aporten gaire res. Tot són baralles, infidelitats i traïdoria. Sálvame lidera en audiència i l'espanyol mitjà pren aquests personatges d'exemple. Amb raó es veuen les coses que es veuen i el nivell és cada cop més baix. Mentre el règim del 78 retalla drets socials i nacionals, a la majoria dels espanyols els és absolutament igual mentre puguin gaudir d'aquests programes amb la televisió últim model.

Davant les càmeres tots aquests famosos dissimulen una mica però tot i així ràpidament els surt la xuleria. Es creuen autèntics brolladors i en privat ho demostren. Ho expliquen els taxistes que els han de patir a les estacions de tren o als aeroports, quan van i vénen del seu lloc de residència o de vacances fins a Madrid.

Els exemples més clars

Hi ha exemples a cabassos. De Pedro Almodóvar expliquen que tracta els taxistes com si fossin el servei. Però no tots callen i un d'ells va dir “estúpid, vora, maleducada” a Anabel Pantoja. Anabel Pantoja és la neboda de la cantant Isabel Pantoja i mai a la vida ha fet res de profit.

Com tants altres viu de ser “familiar de” i se li han pujat els fums al capdavant. I tot perquè hi ha centenars de milers d'espanyols que segueixen aquests personatges com si aquests fossin científics que han trobat la cura d'una malaltia mortal. Miguel Bosé és també dels més impertinents. Conegut per les seves absurdes teories sobre el coronavirus, una vegada va fer esperar més de 20 minuts un taxista per pagar-li un viatge de 21 euros. Marta Sánchez, amiga de Rivera i musa de Ciutadans, va posar els peus sobre el seient i va amenaçar el taxista que li va recriminar la seva actitud. I molts altres, també Santiago Segura, el creador del nefast personatge Torrente.

Per què alguns famosos tenen aquesta mena de comportaments?

Quan es tracta de la percepció que els famosos poden ser “vores” o poc amables, és important considerar diversos factors que poden influir en el seu comportament. Cal recordar, però, que no es pot generalitzar tots els famosos; cada persona és única i les seves reaccions poden dependre de múltiples circumstàncies: Els famosos estan sovint sota l'escrutini del públic i els mitjans de comunicació. Aquesta pressió constant pot ser esgotadora i provocar que alguns reaccionin de manera defensiva o menys amable, especialment quan se senten envaïts a la seva privadesa.

La vida de les celebritats sovint manca de privadesa. Ser reconegut constantment en públic i bregar amb paparazzi i fanàtics pot ser estressant i portar a respostes tallants o un comportament percebut com a groller. Tot això no justifica alguns comportaments però sí que pot ajudar a, com a mínim, comprendre'ls.