Xavier Bonastre en una marató

Així serà el funeral de Xavier Bonastre

El periodista sorprèn explicant com serà el seu funeral

Xavier Bonastre és un dels periodistes més estimats de TV3. Tothom el recorda amb el seu bigoti històric mentre presentava els Esports de TV3. Anys més tard se'l va afaitar i la gran majoria de gent li va dir que quedava més afavorit i rejovenit. Ara ja té 62 anys i malgrat que li encanta fer esport (fins i tot corre maratons) ha patit diversos problemes de salut. El més greu és un càncer que va acabar superant i el va fer replantejar moltes coses.

En aquest sentit, Xavier Bonastre ja té preparat el funeral. Ho fa per diversos motius. El principal per evitar problemes a la seva família. Ho va explicar fa temps en una entrevista al programa Planta Baixa, de TV3. “Jo tinc contractat el meu funeral, però abans que tingués el càncer… Oi que haurem de passar-ho? Oi que els funerals són molt cars? Si podem evitar als nostres descendents que el dia que nosaltres desapareguem, haguem de pagar una quantitat important de diners…”, va assegurar el periodista català.

Xavier Bonastre també dóna altres detalls del comiat d'aquest món que, tant de bo sigui en moltíssims anys: “sonaran cançons dels Beatles, perquè jo sóc molt beatlemaniac. A la banda aquella dels teus companys de feina, a la meva posarà 'Fins després, Lucas!', perquè sóc un gran admirador del Chiquito de la Calçada”.

Trajectòria de Xavier Bonastre: Tota una vida lligat a TV3

Xavier Bonastre, nascut el 12 de març de 1961 a Barcelona, és periodista esportiu, escriptor i corredor de fons. Ha desenvolupat una llarga i reeixida carrera professional, especialment al departament d'esports de TV3 i el Canal 3/24. Bonastre és conegut i apreciat per la seva dedicació al periodisme esportiu, cobrint principalment futbol, bàsquet i tennis des dels inicis de TV3.

Bonastre també és autor del llibre "100 històries del córrer", publicat el 2019, on comparteix anècdotes personals i experiències com a corredor aficionat des del 1997. Aquest llibre reflecteix la seva passió pel running i com aquest esport ha estat un pilar fonamental en la seva vida, especialment durant moments difícils.