Muntatge amb una imatge de Sira Martínez durant un reportatge. A l'esquerra una imatge amb Robin Le Normand, del perfil d'Instagram.

FOTOS: Sira Martínez gaudeix de les vacances sense Robin Le Normand

La filla de Luis Enrique i la seva destinació turística

Contràriament amb el que estan fent moltes futbolistes, compartint els seus destins estiuencs mitjançant les xarxes socials, ells ho tenen més complicat, i més concretament els jugadors internacionals que estan representant la selecció espanyola a l'Eurocopa que s'està celebrant aquests dies a Alemanya.

Un d'aquests internacionals és el defensa central de la Reial Societat, Robin Le Normand, que als 27 anys està disputant la seva primera Eurocopa. Le Normand va néixer a la localitat francesa de Pabu, situada a la regió de Bretanya, al nord-oest del país. Posseeix, per tant, nacionalitat francesa. Tot i això, Le Normand pot jugar amb la Selecció espanyola, ja que des del 23 de maig de 2023 compta amb la doble nacionalitat francesa i espanyola. El jugador de l'equip donostiarra va justificar així la seva decisió de defensar la samarreta de la Roja: "No oblido el meu passat, però Espanya em va fer futbolista quan no era ningú".

I com tot jugador internacional que es presti, aquest any el període de vacances de Robin Le Normand es veurà trastocat, cosa que entre altres coses, provoca que la seva parella sentimental hagi decidit gaudir de les seves vacances sense ell. La xicota de Robin és Sira Martínez, la jove influencer de 24 anys, filla de l'exjugador i entrenador del FC Barcelona Luis Enrique, actualment el responsable tècnic del París Saint-Germain, equip que ha aconseguit portar fins a les semifinals de la Champions League a la seva primera temporada al comandament.

Tu a Alemanya i jo a Grècia

Imatge de Sira Martínez de vacances, del seu perfil d'Instagram
Sira Martínez de vacances, del seu perfil d'Instagram | Instagram de Sira Martínez

Exparella d'un altre jugador de la selecció, el davanter valencià del Barça Ferran Torres, Sira Martínez fa uns mesos que està de relació amb Robin Le Normand. Davant la seva absència pel compromís de la competició europea, Sira ha escollit l'illa grega de Symi per gaudir d'un descans en un entorn paradisíac. Un destí que ha compartit al compte d'Instagram -amb més de 340.000 seguidors-, mitjançant una història amb diverses imatges del bell paisatge i al ritme de l'adequada cançó "Another day in paradise", de Phil Collins. Però Sira no ha viatjat sola, en lloc de Robin, ha pogut gaudir de la companyia de la seva mare, Elena Cullell, amb qui també ha compartit una fotografia.

Imatge de Sira Martínez de vacances, del seu perfil d'Instagram
Sira Martínez de vacances, del seu perfil d'Instagram | Instagram de Sira Martínez

Mentre que Robin Le Normand es manté a Alemanya lluitant per conquistar el trofeu en què la seva selecció s'ha convertit en una de les grans favorites, Sira Martínez li ha transmès bones vibracions des de la idíl·lica illa grega. I és que l'amor no coneix fronteres i les distàncies sempre són relatives.