Flors blanques i un rosari sobre un taüt negre amb una imatge borrosa en un cercle vermell.

'Com si fos ahir' 28 de juny: Una nova mort pocs dies després de la de la Virgínia

També hi haurà novetats sobre la Noe

Últim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. I ve amb una cosa força forta.

Han posat dues denúncies més contra el Maties. L´home està totalment acorralat. El que va començar amb una denúncia d'abusos a través de xarxes socials va acabar amb una denúncia a la Policia i amb un altre afectat denunciant. Aquest cas no ha prescrit i Maties reconeix que va fer carícies el jove. El seu fill ja no se'l creu i el Jofre rebutja un gest d'afecte del seu pare. L'home no ho pot suportar més i peta. Un altre mort que se suma a la de la Virgínia… encara que aquesta última, segons pensen molts fans de la sèrie, no ha mort realment.

La Noe fa les paus amb la Vero

En una altra trama veurem que l'Aitor li pregunta a la Noe si encara sent alguna cosa per en Miquel i ella li deixa clar que no. Però una cosa és la que diu i una altra la que sent. Ja fa alguns dies que es va veient que es penedeix de deixar en Miquel per anar-se'n amb l'Aitor. Ella mateixa ho va decidir i ara n'està pagant les conseqüències. Saber que el seu ex està amb el seu millor amic no li va fer cap gràcia i fa dies que està creuada. No obstant sembla que va reaccionant i veurem que la Noe i la Vero fan les paus.

Els problemes de la Patri a la feina

Finalment, a l'entrevista, la Patri es bloqueja quan li pregunten de què treballa. Va treure una de les millors notes de Catalunya en selectivitat i un mitjà la vol entrevistar. La Gemma ho detecta i pateix. La Patri ho està passant malament des que treballa al torn de nit. Modera continguts a les xarxes socials i està veient coses molt fortes. La Patri i l'Anju demanen ajut psicològic a l'empresa. La trama vol reflectir el que està passant amb molts d'aquests treballadors a la vida real.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del divendres 28 de juny del 2024?

El capítol de 'Com si fos ahir' començarà a les 16.08, després del 'Cuines'. Aprendrem a cuinar un strogonoff de porc i una sopa de bolets i fruits secs. L'episodi de la sèrie de sobretaula de TV3 tindrà una durada aproximada, comptant la pausa publicitària, de 40 minuts. Es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.