Muntatge amb una imatge de Laura Escanes de vacances. A la dreta, una imatge amb un noi d'identitat incògnita

[FOTOS]: Qui és la nova parella de Laura Escanes?

La parella sentimental de la model i presentadora de televisió catalana

Aquests dies s'ha sabut que la model i influencer catalana de 28 anys, Laura Escanes, té una nova parella sentimental. L'exdona de Risto Mejide sembla que disposa d'un nou xicot, que és company a TV3.

Mikel Alors té 26 anys i és un atractiu operador de càmera del programa La travessa, el reality d'aventures que presenta Laura Escanes. Un programa que ha conquerit l'audiència de la cadena pública catalana, ansiosa per conèixer el resultat de la lluita de vuit parelles per creuar els Pirineus en una aventura que els marcarà per sempre. Els concursants recorren més de 200 quilòmetres creuant cims, boscos i barrancs i s'enfronten a reptes que posen al límit les seves forces, amb un únic objectiu: travessar Catalunya caminant d'oest per ser els primers a arribar al Cap de Creus.

Una imatge de Mikel Alors llegint, del vostre compte d'Instagram
Mikel Alors llegint, del seu compte d'Instagram | Instagram de Mikel Alors

Un programa carregat d'emocions fortes, que sembla que es produeixen tant durant com fora dels rodatges. A La travessa mai no saben el recorregut de l'etapa ni a què s'han d'enfrontar: cada mapa els porta al següent, fins al destí final en una competició contrarellotge on els millors lluiten per obtenir beneficis i els pitjors, per no quedar eliminats... perquè només dues parelles poden arribar a la gran final. Quin aconsegueix emportar-se els 10.000 euros del premi? Laura Escanes sí que sap a què s'ha d'enfrontar: a la pressió mediàtica per reconèixer el seu festeig amb el jove càmera del seu programa.

Una parella sorgida a TV3

Tot i que tots dos són molt actius en xarxes socials -Laura té prop de 2 milions de seguidors al seu compte d'Instagram, mentre Mikel compta amb 10.000 sense ser cap influencer-, per ara mantenen la seva relació al marge del soroll mediàtic i encara han decidit prescindir de pujar fotografies junts. Tot i això, pel que sembla ha estat algun altre integrant del programa de TV3 en què coincideixen, que ha advertit que Laura i Mikel estan vivint un idil·li amorós. La pretesa discreció del noi també ha servit perquè la seva relació no hagi transcendit massa, ja que és un amant de la privadesa i, segons sembla, no li interessa la fama en absolut.

Una imatge de Mikel Alors amb una càmera, del vostre compte d'Instagram
Mikel Alors amb una càmera, del seu compte d'Instagram | Instagram de Mikel Alors

La model, creadora de contingut digital i presentadora de televisió catalana, és una de les dones més famoses i perseguides de l'actualitat. Ha aconseguit un gran prestigi com a model per a la marca Majorica i gràcies a les seves desfilades a la 080 Barcelona i la Setmana de la Moda de Nova York per a la marca Custo Barcelona. En una entrevista recent a 3Cat, Laura Escanes s'ha sincerat amb relació a les seves preferències de residència, quedant-se abans amb Madrid que amb Barcelona: “He fet la meva vida allà, i de fet, la meva filla va a l'escola a Madrid i tinc bona part de la meva feina i les amistats allà. M'encantaria venir a Barcelona de tant en tant i crec que tornaré a viure aquí, sobretot perquè el que més enyoro és tenir la meva família a prop i que puguin tenir més moments amb la nena”.