Muntatge amb una imatge de Pablo Motos al plató d''El Hormiguero'. A la dreta, una ombra negra de dona.

Qui és la dona de Pablo Motos i com l'anomena a la intimitat?

La dona del presentador té una gran importància a la seva vida personal i professional

Pablo Motos, conegut per ser el presentador de “El Hormiguero” a Antena 3, ha compartit al llarg dels anys detalls sobre la seva vida personal, encara que sempre mantenint una certa reserva. Un dels aspectes més intrigants de la seva vida és la relació amb Laura Llopis, la seva dona i guionista del programa. La Laura juga un paper crucial tant en la seva vida professional com personal, sent una figura clau en la creació dels continguts de “El Hormiguero”.

Pablo Motos i la seva trajectòria a "El Hormiguero"

Des de la seva estrena el 2006, "El Hormiguero" ha aconseguit molt bones audiències, especialment entre la dreta sociològica. Emès a Antena 3, el programa ha aconseguit mantenir una audiència fidel amb un format que combina entrevistes, humor i ciència.

Tot i això, l'èxit de "El Hormiguero" no seria possible sense la feina darrere de càmeres. Laura Llopis, dona de Pablo Motos, ha estat una peça clau en aquest engranatge. Com a guionista principal, Laura no només escriu gran part del contingut del programa, sinó que també supervisa el guió , assegurant que cada episodi mantingui l'estàndard de qualitat que els espectadors esperen.

Laura Llopis: La dona darrere de l'èxit

Laura Llopis ha treballat a la indústria de la televisió durant molts anys, però el seu paper a "El Hormiguero" l'ha posat al centre d'atenció. Encara que prefereix mantenir-se allunyada del focus mediàtic, la seva influència és evident a cada episodi del programa. Laura i Pablo formen una parella tant en l'àmbit professional com personal, i la seva col·laboració ha estat clau per mantenir l'èxit continu del programa.

Pablo Motos ha revelat en diverses ocasions detalls curiosos sobre la seva vida privada a "El Hormiguero". Un dels més comentats va ser quan va esmentar el sobrenom que la Laura li té en la intimitat: "Rata". Aquest sobrenom a priori pot semblar ofensiu. Motos va explicar que el to en què es fa servir el sobrenom és afectuós i és una mostra de la proximitat en la seva relació.

La importància de Laura Llopis a “El Hormiguero” va més enllà de ser la dona de Pablo Motos. El seu treball com a guionista i supervisora del contingut és essencial per al programa.

Polèmiques de Pablo Motos

Aquest èxit no ha estat exempt de crítiques. Molts atribueixen al presentador comportaments masclistes i controladors. Algunes convidades s'han queixat o se les ha vist incòmodes. Fins i tot algunes persones que ho han criticat han rebut trucades.

Top momentos machistas de Pablo Motos, conductor del hormiguero