Muntatge amb una imatge de Laia Ferrer durant un reportatge. A l'esquerra una imatge d'una parella de Novios durant el casament

FOTOS: La Laia Ferrer triomfa en un casament

La presència de la periodista catalana que no passa desapercebuda

La presentadora de televisió catalana de 42 anys, Laia Ferrer, és una reputada periodista molt vinculada a la cadena de televisió pública catalana, especialitzada en la informació del món del motor.

Aquests dies ha tornat al primer pla mediàtic gràcies a la retransmissió del programa sobre el Road Show de la Fórmula 1 des del Passeig de Gràcia. I també a causa d'unes fotografies amb la seva parella, l'argentí Nano, durant un casament celebrat a la comarca de l'Empordà. S'hi pot observar la Laia Ferrer, estupenda, lluint un vestit verd de la marca Veneno en la piel, una botiga de la zona alta de Barcelona, especialitzada en convidats de casament; un establiment situat al carrer Laforja, al barri de Galvany. Per la seva banda, la seva parella, es va presentar amb un look informal però elegant, amb pantalons blancs i americana blanca, camisa verda florejada. Tots dos van lluir uns barrets estiuencs per contrarestar l'abrupte sol que els envoltava.

Laia Ferrer i Nano, del compte d'Instagram de Laia Ferrer
Laia Ferrer i Nano, del compte d'Instagram de Laia Ferrer | Instagram de Laia Ferrer

Un casament amb magnificència, del càtering del qual es va encarregar 21 de marzo, empresa que ofereix espectaculars càterings gastronòmics per a celebracions personalitzades i diferents. El menú estava ple de plats de la terra i vins amb denominació d'origen.

La malaltia que ha allunyat Laia Ferrer de la televisió

La Laia Ferrer va estar un parell de mesos allunyada de la televisió perquè va patir uns severs atacs de migranya, que la van deixar noquejada: “Tinc migranyes, no n'havia patit mai i he estat patint migranyes molt fortes. La migranya, en el meu cas, és com si agafessin una perforadora i em perforessin l’ull esquerre directament. No puc obrir els ulls”. Un contratemps per a la vida regular de qualsevol persona, que en el cas de la Laia ha arribat a condicionar les seves aparicions públiques a la televisió.

La migranya és un maldecap que pot causar un dolor pulsàtil intens o una sensació polsant generalment d'un sol costat. Sovint sol estar acompanyada de nàusees, vòmits i sensibilitat a la llum i al so. Els atacs de migranya poden durar hores a dies i el dolor pot ser tan intens que interfereix en les teves activitats diàries. Algunes persones experimenten un símptoma d'advertiment conegut com a aura que passa abans o amb el mal de cap. Una aura pot incloure alteracions visuals, com centelleigs de llum o punts cecs, o altres alteracions, com formigueig en un costat de la cara o en un braç o cama i dificultat per parlar.