Muntatge amb una imatge del Camp Nou Spotify. A la dreta, una imatge borrosa amb un jugador del Barça. A l'esquerra una imatge amb un nadó rient

[FOTOS]: El jugador del Barça que amplia la família

La nova paternitat d'un famós culer

Ja sigui per necessitats econòmiques que no permeten fitxar jugadors estrangers de primer nivell, o bé perquè s'ha tornat a coincidir amb una altra època daurada a La Masia, el cert és que actualment proliferen els joves jugadors nascuts o criats a Catalunya que militen al primer equip de futbol del FC Barcelona.

Aquestes joves promeses convertides ja en jugadors imprescindibles, com Paul Cubarsí o Lamine Yamal, entre d'altres, compaginen la seva militància al Barça amb la d'altres futbolistes catalans que fa més temps que són al primer equip, com és el cas de l'actual capità, Sergi Roberto. Als seus 32 anys, el de Reus ha anunciat que tornarà a ser pare per tercera vegada, amb la seva dona, la model israeliana Coral Simanovich, també de 32 anys. Kaia i Dylan són els dos fills en comú que tenen, als quals ara se'ls afegirà un germanet o germaneta.

Ha estat a través d'una story al seu perfil d'Instagram en què se la veu al costat d'una piscina tocant el mar en un bonic capvespre, on Simanovich ha publicat un text a través del qual ha agraït les mostres d'afecte rebudes després de l'anunci oficial del seu tercer embaràs: "Gràcies a tots pels desitjos, esperem que aquest embaràs passi fàcilment i saludablement. Som tan feliços". Mentrestant, encara des del seu mateix perfil a la xarxa social ha pujat una foto en què se la veu molt feliç lluint embaràs amb el seu marit.

Muntatge amb una imatge de Coral Simanovich i Sergi Roberto, del compte d'Instagram de Coral Simanovich
Coral Simanovich i Sergi Roberto, del compte d'Instagram de Coral Simanovich | @coralsimanovich

El futur incert del capità

A hores d'ara resulta difícil preveure si el tercer fill de Sergi Roberto i Coral Smianovich naixerà a Catalunya o no. El futur immediat del futbolista català al club de la seva vida roman en una incertesa permanent, i són molts els que el veuen més fora que dins del club, especialment perquè sembla que per al nou entrador del Barça, l'alemany Hansi Flick, Sergi Roberto no és precisament una prioritat.

Una imatge amb Coral Simanovich i Sergi Roberto, mostrant embaràs, del compte d'Instagram de Coral Simanovich
Coral Simanovich i Sergi Roberto, mostrant embaràs, del compte d'Instagram de Coral Simanovich | @coralsimanovich

Sergi Roberto va abandonar el seu Reus natal amb només 14 anys per entrar a la Masia del FC Barcelona. Procedent del Nàstic de Tarragona, el centrecampista es va anar superant temporada rere temporada, fins que Luis Enrique el va portar fins a dalt de tot, debutant amb el primer equip la temporada 2009/10. Al seu historial sempre es recordarà el sisè gol que va marcar al PSG en una remuntada històrica a la Champions League. Tot i que mai no ha arribat a ser un titular indiscutible, i s'ha perdut nombrosos partits al llarg de cada temporada, la passada 2023/24 va heretar el braçalet de capità de mans de Sergio Busquets.

El 2014, el futbolista català va conèixer la model Coral Smianovich, presentats pel també jugador català, i aleshores company d'equip de Sergi, Marc Bartra. Es van casar quatre anys més tard, el 2018. Des d'aleshores se'ls veu molt feliços, compartint fotografies per xarxes, en parella o amb els seus fills, en espera del nou component de la família.