Muntatge amb una imatge de Clara Chía al carrer. A la dreta una imatge amb un jutge

Clara Chía als jutjats: A què ha anat?

La parella de Gerard Piqué pren una decisió important

L'exfutbolista del FC Barcelona Gerard Piqué i la seva parella actual, Clara Chía, es van conèixer en un bar de la zona alta de Barcelona, on ella treballava com a cambrera. Segons diverses fonts, Gerard Piqué i Clara Chía van començar a sortir junts el 2019, coincidint amb la celebració de la Copa Davis; és a dir, tres anys abans que Piqué i Shakira anunciessin públicament la seva separació.

Des d'aleshores i sense poder esquivar l'atenció mediàtica evident, Piqué i Chía han continuat mantenint la seva relació sentimental. Aquests dies se'ls ha pogut veure als tribunals, generant tota mena de suspicàcies. No obstant això, la veritable raó de la presència de la parella als jutjats no té res a veure amb Shakira ni amb la custòdia dels seus fills Milan i Sasha. El veritable motiu rau en la permanent controvèrsia que manté Clara Chía amb Jordi Martín, un dels “caça famosos” més agressius de Barcelona. Farta de tanta persecució, Clara està disposada a anar a judici per aconseguir una ordre d'allunyament oficial. Per a Chía, Martín és "agressiu, aclaparador, intrusiu i provocatiu", generant-li una "intensa angoixa i un patiment injustificable".

El paparazzi de la controvèrsia

Jordi Martín és un veritable paparazzi, com aquells que apareixen retratats a La dolce vita de Federico Fellini (1960); un tipus intransigent, amb una capacitat innata per estar al lloc adequat en el moment oportú, juntament amb la seva inseparable càmera fotogràfica. La seva ambició no té límits, mentre que els seus mètodes han provocat que es veiés involucrat en nombroses polèmiques amb famosos -com el cas de Clara Chía-, però també ha generat disputes amb col·legues de professió.

El temut fotoperiodista es va donar a conèixer al reality impulsat per Sálvame, Sálvame Snow Week, programa del qual va ser expulsat a causa del seu comportament. Martín també ha col·laborat en els espais televisius Cazamariposas i Socialité. A més de la seva sonada persecució a Chía i el consegüent camí judicial que està emprenent la jove parella de Gerard Piqué, Jordi Martín va protagonitzar un episodi esperpèntic amb David Bustamante, que va acabar a comissaria. Segons diversos testimonis, la cosa va derivar en un capítol important de violència física.

De fet, Martín ja havia estat denunciat per Piqué, obtenint una ordre d'allunyament temporal que va prescriure el 10 de setembre del 2023. Per al controvertit paparazzi, l'exfutbolista del Barça és un "xenòfob, classista, racista i infidel". Les paraules de Jordi Martín sobre Gerard Piqué van més enllà encara: “en 13 anys m'he assabentat de moltes coses que ha fet Piqué a les nits. Jo crec que només li ha quedat la Colau, l'alcaldessa, per fumar-se-la. És que Piqué ha estat amb mitja Barcelona”.