Muntatge amb una imatge d'Aitana Bonmatí a una entrevista televisiva. A la dreta una imatge amb un festival de música

[FOTO]: Aitana Bonmatí comença les vacances en un Festival de música

La presència notòria de la futbolista del Barça

Després d'una temporada per emmarcar, en què ho ha guanyat absolutament tot, Aitana Bonmatí ha començat unes merescudes vacances, i ho ha fet gaudint d'un dels festivals musicals amb més tendència del territori català, que amb tan sols 4 edicions ja es percep com un referent.

Als 25 anys, la millor futbolista del planeta es troba en un moment pletòric de la seva trajectòria esportiva. Un èxit professional que ha suposat un ascens meteòric de popularitat, sent l'estrella convidada de diversos programes de televisió, protagonitzant el seu propi documental per a TV3 i cara visible per a anuncis. Potser per desconnectar una mica de tot això, la carismàtica jugadora de Sant Pere de Ribes, hagi optat per passar un cap de setmana de bona música a Vic. El cap de setmana passat, aquesta localitat d'Osona, va acollir el Festival Cabró Rock, tota una manifestació musical i cultural protagonitzada per cantants i bandes catalanes.

Aitana va aprofitar l'impacte de les xarxes socials per ajudar a promocionar un festival que s'està consolidant com una de les grans cites musicals de l'any. A través d'un post al seu compte d'Instagram, la prestigiosa futbolista va pujar una fotografia en què se la veu descansant tombada en una zona de gespa, que va acompanyar del text: "Tenim la sort de seguir aquí".

Imatge d'Aitana Bonmatí, descansant al Festival Cabró Rock
Aitana Bonmatí, descansant durant el Festival Cabró Rock | Aitana Bonmati

Un festival jove amb molt recorregut per endavant

La quarta edició del Cabró Rock ha servit per confirmar l'essència d'un festival on hi ha cabuda per a tota mena d'assistents: des dels més joves fins als més veterans, passant per integrants de famílies senceres, i nombrosos grups d'amics. Els diversos concerts que ha acollit, han estat protagonitzats per alguns dels noms fonamentals de la música que es fa actualment a Catalunya: Oques Grasses, Love of Lesbian, Mushka, La Pegatina, Buhos, La Fúmiga, The Tyets, Figa Flawas i Amygdala . A més, hi va haver actuacions dels DJ Jordi Veliz, Marc Sureda, Mon DJ i Ernest Codina. I tot això a través de preus molt assequibles, que no tenen res a veure amb els de la majoria de festivals musicals estiuencs del país.

Aitana Bonmatí juntament amb diversos músics, al Festival Cabró Rock
Aitana Bonmatí, amb diversos músics, durant el Festival Cabró Rock | Aitana Bonmati

L´èxit de l´esdeveniment ha estat absolut. Celebrat a la zona esportiva de Vic, durant el cap de setmana ha comptat amb prop de 30.000 persones, que com Aitana Bonmatí, han gaudit del directe i han estat testimonis del gran moment que viu la música catalana a través de diversos gèneres i propostes. Un festival que ho té tot per convertir-se en l'encarregat de marcar l'inici de la temporada de festivals d'estiu.