Pedja Mijatovic amb les seves filles Lola i Nadja

[FOTOS]: Les explosives filles de Pedja Mijatovic

Lola i Nadja Mijatovic, de 20 i 24 anys respectivament, filles de l'exjugador de Madrid i València, s'estan llaurant el

Encara que vagin passant els anys, Pedja Mijatovic és un d'aquells futbolistes el nom dels quals és impossible d'oblidar. Es va retirar ja fa més de dues dècades, el 2003, però fins i tot els més joves n'han sentit parlar. Tot i ser montenegrí, va deixar la seva empremta segellada als anals del futbol espanyol.

Va destacar en la seva aventura com a futbolista del Reial Madrid, on va viure nits d'autèntica gresca. Per exemple, va ser l'únic golejador a la final de la Champions League del 1998 i, per tant, l'heroi absolut de La Setena dels merengues. Això sí, en claríssim fora de joc.

Ara, als 55 anys, està centrat en la seva vida d'empresari, encara que de tant en tant s'atreveix a deixar polèmiques declaracions al món del futbol. També s'està esforçant per ser el millor pare dels seus quatre fills. Dues, Lola i Pedja Mijatovic, són les primeres que estan fent un petit pas cap a la fama.

Lola, Nadja i les càmeres

La primera hereva de l'exfutbolista és Nadja Mijatovic, amb 24 anys. És graduada en Relacions Internacionals i Comunicació Global, encara que la seva gran passió és la moda. De fet, ja ha fet les primeres passejades sobre una passarel·la.

Lola Mijatovic té 20 anys estudia un doble grau de Business i Relacions Internacionals i, a més, té pensat també fer un màster a Fashion Business a París, tal com va explicar a la revista Hola! . D'altra banda, està intentant llaurar-se una carrera com a influencer , encara que, de moment, el seu perfil a les xarxes socials és més aviat baix.

Totes dues van ser presents a la inauguració d'un nou centre de bellesa a Madrid, presidit per l'experta en estètica Maribel Yébenes, a finals de gener. Per allà també van passar altres cares conegudes, com Pablo Motos, Isabelle Junot, Isabel Preysler o Juan de Val

Totes dues comparteixen aquesta proximitat amb el món de la moda gràcies, principalment, a l'exprofessió de la seva mare i dona de Pedja Mijatovic, Aneta Milicevic. A més de Nadja i Lola, Pedja i Aneta tenen dos fills més, Nina i Luka; aquest últim, l'únic noi, és producte de la relació anterior de l'exfutbolista amb Elene Karaman. I, malauradament, el 2009 van haver de plorar la mort d'una altra filla als 14 anys, que patia d'hidrocefàlia.