Escena de 'Com si fos ahir' amb Ainhoa i Litus

'Com si fos ahir' del 4 d'abril: L'estratègia de l'Ainhoa supera tots els límits

També coneixerem més detalls de Jofre, el nou personatge interpretat per Isaac Alcayde

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquesta setmana només hi ha hagut quatre capítols ja que dilluns va ser festa per ser dilluns de Pasqua. Aquest dijous hi haurà quatre trames principals encara que ja avancem que algunes no agradaran als fans de la sèrie.

Un exemple n'és l'enèsima trama absurda del Jordi. Cada cop queda més clar que el personatge està totalment infantilitzat i que la seva capacitat per solucionar problemes del dia a dia és totalment nul·la. Ara podria ser membre d'un jurat popular. Inicialment li va fer il·lusió, però ara està espantat. El Jordi tem fer de jurat popular i boicoteja la seva entrevista. Ridícul darrere ridícul d'un personatge el recorregut del qual a la sèrie sembla totalment esgotat. Andrés Herrera, l'actor que l'interpreta, està totalment desaprofitat.

Els dubtes de la Marta

D'altra banda veurem que el Salva rep una trucada de l'acollida, però la Marta encara no ho té clar. Quan van tallar la relació, el Salva va iniciar els tràmits per tenir un nen en acolliment. Ara sembla que el procés està a la seva recta final però en reprendre la relació, La Marta no comptava amb això. Ella mai no ha volgut ser mare i encara que biològicament no ho pot ser perquè va quedar estèril després de patir un avortament , tampoc s'ha plantejat mai una adopció o una acollida. Serà aquest un nou problema a la relació? La Marta acabarà canviant d'opinió i serà capaç de gaudir de l'experiència?

Sabrem més coses sobre el Jofre

La Cati es disculpa amb  elJofre pel que va fer al Quim, però, quan sap que és mort, afluixa. Recordem que el capítol de dimecres, el Jofre es presenta a l'empresa de la Cati perquè organitzi una festa d'aniversari per al pare. En descobrir que és la dona del Quim es va enfadar. Li va fer bullying a l'institut. Al final la Cati us convida a una trobada amb el grup.

Finalment, la trama més interessant, la que té a veure amb l'Ainhoa i el Litus. És evident que ella vol separar-ho dels seus amics. Va intentar casar-s'hi però el Litus, a última hora, va fer cas als seus amics i va decidir esperar. Al capítol de dijous veurem com el Litus surt amb la colla i a l'Ainhoa no li agrada. Més tard, es troba malament i el Litus marxa disgustat per l'opinió del grup sobre l'Ainhoa. Possiblement estigui fingint i els seus amics se n'adonin. En qualsevol cas, l'Ainhoa surt vencedora. Fa amb el Litus allò que vol i ho va distanciat dels seus amics. Fins on podreu arribar?

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 4 d'abril del 2024?

El capítol començarà a les 4 i 1 minut de la vesprada i tindrà una durada aproximada de 45 minuts comptant les pauses publicitàries. Cal recordar que darrerament – excepte per Setmana Santa que els programes de Cuines eren tots repetits – el programa culinari comença una mica abans.

El que no canvia és on es podrà veure. Tant a TV3 com a la plataforma 3cat. A la plataforma es podrà veure en directe i, en cas que no puguis en aquell moment, en diferit quan tinguis temps.