Muntatge amb una imatge de la localitat de Cascais. A l'esquerra una imatge borrosa de Mapi León i Ingrid Engen

[FOTOS] Dues jugadores del Barça gaudeixen de les vacances: La parella més estimada

El merescut descans de dues cracs del conjunt culer

Aquests dies ens hem fet ressò de les vacances que gaudeixen les jugadores del Barça per mig món. Amb Aitana Bonmatí per Grècia, Alexia Putellas a Colòmbia, i Patri Guijarro i Clàudia Pina a Formentera, faltava conèixer el destí d'una de les grans parelles de moda: Mapi León i Ingrid Engen.

Les dues excel·lents futbolistes del FC Barcelona s'han convertit en dues de les principals estrelles de l'equip, tant dins com fora dels terrenys de joc. Al seu inqüestionable rendiment i qualitat futbolística, s'ha unit la seva manera de compartir la seva felicitat i el bon pols de la seva relació sentimental, mitjançant els seus comptes en xarxes socials. Els agrada transmetre la seva alegria i publicar els diferents actes públics, ja sigui durant la temporada per les ciutats on viatgen amb el seu equip, o com és el cas, durant el seu període de vacances.

Vacances a Portugal

El destí escollit per l'espanyola i la noruega ha estat Portugal. Pel país lusità estan duent a terme un recorregut per la capital, Lisboa, i el bell municipi de Cascais. A través dels seus respectius comptes d'Instagram, han anat penjant diverses instantànies en què se les pot observar molt felices, gaudint d'unes vacances excepcionals després d'una temporada molt exigent en què ho han guanyat absolutament tot; la temporada perfecta bé mereixia unes vacances perfectes.

Imatge d'Ingrid Engen a Portugal, del vostre compte d'Instagram
Ingrid Engen a Portugal. Del seu compte d'Instagram | Instagram de Ingrid Engen

Cascais és un antic poble de pescadors, una petita localitat costanera situada a només 30 quilòmetres de Lisboa. Des de principis del segle XX ha estat destí d'artistes i aristòcrates –entre ells, la família reial espanyola durant el seu exili–. S'explica que va ser a Cascais on Ian Fleming va idear el llegendari espia secret James Bond. Actualment, Cascais és un dels llocs propers a Lisboa més visitats i amb millor ambient.

A més de belles imatges portugueses, Mapi León també ha volgut compartir la seva debilitat pels croissants i el cafè, publicant una fotografia en què se la veu molt concentrada davant d'aquell veritable tresor per a ella, que ha acompanyat del text: "Aquí la seqüència de felicitat", al costat d'unes emoticones d'un croissant i un cafè.

Imatge de Mapi León a Portugal. Del compte d'Instagram d'Ingrid Engen
Mapi León a Portugal. Del compte d'Instagram d'Ingrid Engen | Instagram de Ingrid Engen

Mapi León i Ingrid Engen es van conèixer gràcies al fitxatge de la migcampista noruega pel Barça. Des de llavors s'ha convertit en parella inseparable i en veritables ídoles de l'afició culer. El bon ambient que les envolta, la simpatia innata i la transparència de les seves accions, les han convertit en unes esportistes exemplars.