Muntatge amb una imatge de Clàudia Cos del vostre perfil d'Instagram. A l'esquerra una imatge amb el títol de la sèrie Com si fos ahir

'Com si fos ahir' del 27 de juny: La Marisol fica la pota... ho fa expressament?

També veurem com la Joana no evoluciona bé

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Ve amb trames més normals després de l'impacte que els fans de la sèrie van patir al doble capítol de dimarts amb la mort de la Virgínia. Però... està morta Virgínia? Hi ha diversos indicis que fan suposar que tot podria ser una estratègia per simular la seva mort i venjar-se dels seus germans. D'aquí a final de temporada hi podria haver novetats.

Tornant al capítol de dijous, en primera instància descobrirem que el Joel i l'Ismael es van barallar amb uns nois la nit de la Revetlla. Recordem que finalment la Marta i el Salva li van donar permís però ara haurà d'afrontar-ne les conseqüències. El Salva aixeca la veu al Joel i aquest reacciona amb por. De petit va patir maltractament per part del seu pare i ara tem que el Salva li faci el mateix. Evidentment el pare d'acollida no té cap mala intenció, però el noi està molt acostumat als maltractaments. Després el Salva es disculpa.

L'obsessió de la Joana per la Pili continua sent preocupant

També veurem que l'Andreu diu a la Joana que s'ha embolicat amb la Pili. La dona insisteix a les seves paranoies. Fa setmanes que té una actitud molt estranya. Té obsessió per la Pili i creu que farà mal a l'Andreu. Tot i que tots dos van tallar la seva relació fa temps han anat mantenint, encara que de manera intermitent, una bona amistat. Andreu també la veu obsessionada amb la Pili i engega la Joana. Trigarem molt a descobrir què li passa a la mare de l'Andreu?

Canvi de plans amb el casament de l'Ivan i el Ricky

Finalment hi ha novetats amb el casament del Ricky i l'Ivan. Un casament que possiblement no se celebri ja que l'Ivan no està enamorat del Ricky però no sap com dir-ho. La Marisol, fins ara l'organitzadora del casament, ha estat acomiadada i vol aprofitar la informació que té. Aquest dijous llança una indirecta al Ricky sobre la seva crisi de parella. Quan parlen del casament amb la Silvia – que ara és la nova organitzadora – el Ricky està estrany i no sabem per què.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 27 de juny del 2024?

El capítol començarà just després del 'Cuines', a les 16.05. Tindrà una durada aproximada, comptant la pausa publicitària, de 40 minuts. Com cada dia, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.