Muntatge amb una imatge de Noe de 'Com si fos ahir' ia la cantonada inferior esquerra, una emoticona de gent barallant-se

'Com si fos ahir' del 18 de juny: La ira de la Noe contra la Vero i el Miquel

També hi haurà novetats a la trama de la Naiara, la Patri i l'Anju

El segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir' ve amb algunes novetats interessants. Hi haurà tres trames. Dues són les que possiblement marquin el final de temporada. D'una banda, el tema Noe-Miquel. Que ara ja inclou l'Aitor i la Vero. Va passar el que havia de passar. I és que la Noe ja ha descobert que el seu ex i la seva millor amiga hi tenen una relació. Això és una cosa que no l'hauria de molestar. Va ser ella qui va trencar amb el Miquel i se suposa que està bé amb l'Aitor. Se suposa…

La Noe està indignada després d'enxampar el Miquel i el Vero però la Mari Carmen troba bé que estiguin junts. La Noe té una reacció fruit de la ràbia. La seva reacció serà desmesurada i hi haurà conseqüències. Actua així perquè encara sent alguna cosa per en Miquel? Quant trigarà a deixar Aitor?

Problemes greus per al Maties

En una segona trama veurem que Cati confirma que la nova denúncia podria condemnar el Maties. Ella ha estat la més bel·ligerant contra l'antic conserge de l'Insitut Reina Sibil·la. El Quim, el seu marit ja mort, és una de les presumptes víctimes.

Inicialment el Maties tenia més suports però en sortir a la llum un nou cas no prescrit no ha estat capaç de negar-ho al Jofre, el seu fill. Ha obert els ulls i finalment es podrà reconciliar amb la seva filla, que es va distanciar abans del seu avi. Aquest dimarts el Jofre i l'Etna es reconcilien i la colla els dóna suport.

Nou torn de treball per a la Naiara i l'Anju

Finalment veurem que la Patri ha tret molt bona nota a la selectivitat. Era una cosa que ja s'intuïa i que li permetrà estudiar la carrera que volia. La Patri compagina els estudis amb la feina. Ella i la Naiara, la seva companya de pis fa poc que treballen com a moderadores de contingut d'una xarxa social. La Naiara és una grimpadora i ha ràpidament ascendit.

Com a cap, els feia impossible a la Patri i l'Anju, una altra de les treballadores. La Patri i l'Anju van decidir passar-se al torn de nit i reben instruccions del nou torn de treball i els adverteixen que podrien veure material sensible. Tot indica que a la sèrie es voldrà tractar el problema de molts moderadors de contingut que han hagut de deixar la seva feina i rebre assistència psicològica després de les fotos i vídeos que han tingut a veure a les xarxes socials.

On i a quina hora s'emet el capítol de 'Com si fos ahir' del dimarts 18 de juny del 2024?

El capítol de 'Com si fos ahir' d'aquest dimarts començarà a les 16.06 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Com cada dia, es podrà veure en directe per TV3 ia la plataforma 3cat. A la plataforma també es podrà veure en diferit en qualsevol moment.