Muntatge amb una imatge de Julia Otero durant una entrevista. A l'esquerra, una imatge amb una mare i filla

Qui és la filla de Julia Otero?

La famosa periodista és una mare molt orgullosa

Als seus 65 anys està travessant un dels millors moments professionals de la seva carrera. Actualment, Julia Otero està triomfant a l'antena d'Onda Cero, on la podem escoltar cada tarda de 15 a 19h.

Aquest èxit en la trajectòria de la prestigiosa periodista coincideix amb la felicitat d'una vida familiar que li aporta moltes alegries. Un dels motius principals d'aquesta felicitat té el nom de Candela, la seva filla de 27 anys. Coincidint amb el seu aniversari, el dia 6 de maig, Julia va publicar un post al seu compte d'Instagram amb una fotografia amb la seva filla, que va acompanyar del text: "Una altra volta més al sol. El regal de la vida. Mil gràcies per tants missatges còmplices i amorosos". Julia i Candela coincideixen en el caràcter inconformista, en l'esperit reivindicatiu i en un gran sentit del deure i el treball. A més de tot això, la seva semblança física és molt remarcable.

Julia Otero i la seva filla Candela
Julia Otero i la seva filla Candela | @otero_julia

Una família de metges

Julia Otero viu envoltada de metges. La parella és el prestigiós doctor Josep Martínez, cap de les Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona. Mentre que la seva filla és la doctora Candela Otero Martínez, especialitzada en Neurocirurgia. La decisió d'anteposar el cognom matern al patern demostra la personalitat de Candela i la gran complicitat que hi ha amb la seva mare. Tot i això i en una altra demostració de la seva enorme personalitat, va decidir escollir la medicina per sobre d'aquest periodisme en què Julia segueix regnant després de tants anys de dedicació.

El 22 de febrer del 2021, Julia Otero va aprofitar les ones del seu programa, per comunicar a l'audiència que se li havia diagnosticat càncer de còlon. "Creus que portes una vida sana, t'alimentes bé, menges poca carn vermella... i, de cop i volta, et trobes amb un diagnòstic, i és molt difícil d'explicar". Aquell mateix any Candela va recollir la Menció d'Honor dels Premis Nacionals de Comunicació en nom de la seva mare. Durant aquesta gala va aprofitar per compartir públicament els seus sentiments respecte a la figura de Júlia: "és una persona molt afectuosa i tolerant. Un referent pel que fa a la llibertat, el feminisme. És una mare espectacular". Aquestes declaracions són una veritable rara avis tenint en compte que es tracta d'una noia que vol preservar la seva privadesa sigui com sigui.

L'orgull de Julia Otero respecte a la seva filla Candela es va fer palpable coincidint amb l'època de la pandèmia, quan acabada de llicenciar, la noia es va bolcar a la feina amb absoluta determinació. "Meitat patiment, meitat orgull de mami. La veig com una nena... però surt cada matí a lluitar com una guerrera amb el seu antifaç".