Cati en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' 13 de maig: Cati segueix enfonsada i ho paga qui no en té la culpa

També veurem que la Cristina torna a generar un dels seus conflictes habituals

Primer capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Podrem veure les conseqüències d'algunes de les coses que han passat al capítol del divendres 10 de maig. Recordem que la Cati se'n va anar del dinar amb els seus amics molt afectada. Van començar a parlar del Quim de forma nostàlgica i ella no va poder evitar ensorrar-se. Ha descobert que el Quim, el seu marit ja mort, va patir abusos quan era petit i li està costant pair-ho.

La Cati vol explicar al Marc que el seu pare va patir abusos i el convida a dinar. Però el Marc es presenta amb l'Etna i la Cati reacciona malament. La situació és molt tensa. L'Etna és la néta del Maties, l'abusador del Quim. I alhora és la nòvia del Marc. És clar que ella no en té cap culpa però les conseqüències per a la relació poden ser imprevisibles.

La Pili i la Cristina tenen una enganxada

Com calia esperar hi haurà problemes entre la Pili i la Cristina. El caràcter de la segona és molt complicat i ja ha tingut conflictes amb altres personatges de la sèrie. La Pili li demana a la Cristina que millori els productes de la màquina de vending, però aquesta no li fa cas i discuteixen. La màquina de vending ha portat problemes des del principi. L'Eva, la directora del gimnàs, no la volia però la Cristina se la va saltar per parlar directament amb el Marc, amo del gimnàs. I li va sortir bé la jugada.

El Toni petit li diu a la Patri que enviï el currículum a la mateixa feina que la Naiara. Les dues amigues viuen juntes, però ja han tingut problemes de convivència. Això podria generar un problema nou.

La Sílvia ajuda el Ricky

Finalment el Ricky demana a la Silvia que l'acompanyi el metge perquè no s'ha cuidat la ferida. La Silvia li dóna suport a l'esquena de l'Ivan. Recordem que l'Ivan va decidir deixar el seu xicot perquè no se sentia còmode amb les ferides que el Ricky va patir mentre estava fent un sabó precisament per a l'Iván.

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' del dilluns 13 de maig del 2024?

L'episodi començarà a les 16.10 i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. 'Com si fos ahir' torna a la normalitat després que el seu horari es veiés afectat durant uns dies per la campanya electoral.

Es podrà veure en directe per TV3 i a la plataforma 3cat.