Muntatge amb una imatge d'Octavi Pujades al programa "Zona Franca" de TV3. A la dreta, una imatge amb l'ombra d'un noi

[FOTOS]: Qui és el fill d'Octavi Pujades?

L'actor català presenta públicament el seu fill Jordi

Nascut a Sabadell l'any 1974, Octavi Pujades és un actor català de llarg recorregut, que va assolir la fama quan als seus inicis va interpretar el personatge de Jaime Salmerón a la reeixida sèrie de televisió generacional Al salir de clase.

Els teleespectadors de TV3 el van descobrir a través d'El cor de la ciutat, sèrie en què Pujades va interpretar Brian Gonzàlez, el company 'metrosexual' de Sussi Carrasco, que va interpretar Sol Domènech. Un personatge que va estar present a prop de 200 episodis de la mítica sèrie de la televisió pública catalana. Posteriorment, va seguir vinculat a TV3, amb breus presències en altres sèries tan notòries, com La sagrada família; Kubala, Moreno i Manchón i La Riera, entre altres. Al marge de TV3, un altre dels seus grans hits va ser sens dubte, el del Dr. Álvaro Mendieta de Centro Médico, de RTVE.

Orgull de pare

Als 49 anys i després d'una carrera com a actor, eminentment televisiu, decididament consolidada, ha pres la decisió de presentar en públic el seu fill petit Jordi, coincidint amb la majoria d'edat del noi. I ho ha fet a través del seu exitós compte personal d'Instagram, en què acumula més de 340.000 seguidors. Sota el text “havia de posar aquesta foto perquè NO VEGIS QUIN GUAPERES TINC PER FILL. I ja està, això és tot. Bona nit”, ha publicat una fotografia des de casa seva a Cerdanyola del Vallès, on se'l veu feliç i orgullós al costat del noi.

Imatge d'Octavi Pujades amb el seu fill Jordi
Octavi Pujades amb el seu fill Jordi | Instagram de Octavi Pujades

Una publicació a través de la qual es pot detectar fàcilment la semblança entre pare i fill, especialment pel que fa a una mirada inequívocament familiar. El post ha generat múltiples opinions, la majoria de les quals destaquen la bellesa del noi, germà d'Alícia, que té 20 anys. Aquesta publicació confirma l'interès de l'actor català per divulgar la felicitat i el sentit del valor familiar que sol compartir amb els seus seguidors; fins ara solia publicar imatges amb la seva parella, l'actriu, fotògrafa i ballarina catalana Anna Senan, vint anys més jove que ell i amb qui comparteix la seva vida des de fa 8 anys. Tot sembla indicar que ara ella compartirà protagonisme amb el jove Jordi Pujades, tota una revelació. Amb anterioritat i durant la pandèmia, Octavi també havia pujat diversos vídeos amb el seu pare, que va morir el 2022.

Imatge d'Octavi i Jordi Pujades
Octavi i Jordi Pujades | Instagram de Octavi Pujades

Octavi Pujades s'ha guanyat el cor dels seus i d'aquells que el segueixen i comproven la sensibilitat de l'actor que en una entrevista per a El Mundo el 2023, va reconèixer que "encara em poso nerviós als càstings, però intento que no vagi més perquè l'excés de motivació va en detriment del rendiment, intento anar amb el text ben après i intento comprendre com és el personatge sense una proposta prejutjada perquè si no et pot impedir fer els tons que et poden demanar”.