Muntatge amb una imatge de Vinícius Jr. durant una roda de premsa. A la dreta una imatge amb un home acusant

L'acusació d'un influencer a Vinícius: “Digues-li que deixi de…”

Una nova polèmica al voltant del controvertit jugador del Reial Madrid

La temporada que s'ha marcat el futbolista brasiler del Reial Madrid Vinícius Júnior és realment admirable, ja que ha estat clarament determinant per al seu equip, especialment pel que fa a les diferents eliminatòries de la Champions per facilitar-ne l'accés a la final de Wembley.

Tot i això, el jove jugador de 23 anys sol tenir una doble cara: la del gran futbolista que és, i la d'un comportament tant dins com fora dels terrenys de joc, que deixa força a desitjar. Una de les últimes controvèrsies ha sortit a la llum a través de la xarxa social Twitch, i més concretament durant la retransmissió d'una xerrada entre l'exjugador argentí del FC Barcelona, Kun Agüero, i l'influencer Luis Villa, més conegut com a "Westcol" .

Les dues cares de Vinícius Júnior

Amb unes declaracions que han sorprès el mateix exjugador internacional del Barça, el Manchester City i l'Atlètic de Madrid, l'Streamer, YouTuber i empresari colombià, ha fet referència directa a Vinícius Júnior i la suposada actitud poc respectuosa del reconegut jugador de l'equip blanc: "Jo tinc moltes amigues colombianes i són les més boniques. I a totes les amigues colombianes que jo tinc els ha escrit Vinícius Jr". Una confessió que sorprèn, especialment perquè fa poques setmanes que s'ha conegut la relació sentimental del futbolista internacional pel Brasil amb la cantant Corina Smith.

El mediàtic personatge colombià va insistir sobre el comportament de Vinícius Júnior davant la cara de sorpresa del Kun, que li costava creure's tot el que radiografiava el seu company de sessió en directe: "No té codis, soci. A una li va dir que li pagava el jet privat".

D'altra banda, Westcol sol estar immers en polèmiques i controvèrsies diverses. Recentment s'ha sabut que l'alt tribunal del país li ha ordenat produir contingut sobre els danys que la discriminació ocasiona a la població LGBTI. Acusat d'influencer transfòbic, el seu compte a Instagram supera els 2.600.000 seguidors i són gairebé 600.000 els que el segueixen a X (Twitter). Per això cada nova informació divulgada pel jove i controvertit visionari colombià adquireixi una dimensió internacional molt potent.

Abans de sortir a la llum la seva relació amb Corina Smith, el davanter del Reial Madrid, nascut a Sao Gonçalo, va estar relacionat amb l'exuberant influencer i cantant mexicana Kenya Os. Actualment viu un dels millors moments professionals, que fins i tot es podria consolidar amb la consecució de la Pilota d'Or, ja que és un dels seus màxims favorits. Una cosa no treu l'altra. Les dues cares d'un futbolista incorregible.