Muntatge amb una imatge de Dulceida. A la dreta una imatge amb Alba Paul durant una entrevista

Dulceida i Alba Paul revelen en català si el seu nadó serà nen o nena

La parella d'infuencers fan un anunci amb magnificència

És ben conegut que dues de les influencers més determinants de l'actualitat seran mares i així ho han anat comunicant a través dels seus exitosos comptes d'Instagram. El procés cap al naixement de l'esperat nadó de Dulceida i Alba Paul està despertant un gran interès mediàtic.

Aida Domènech, més coneguda com a Dulceida és qui porta la criatura al seu ventre tal com la van comunicar fa unes setmanes. Tot i això, per continuar generant tot el soroll mediàtic possible i per fer d'aquest procés d'embaràs un dels més recordats dels últims temps, la famosa parella va decidir iniciar una mena de procés per apostar sobre el sexe de la criatura. Nen o nena?, davant aquesta premissa i mitjançant la gran creativitat de què solen fer gala, van animar que qualsevol que passés aquests dies per davant de casa seva a la Costa Brava, apostés per un dels dos gèneres i fins i tot proposés noms .

Amb magnificència i en català

Després d'haver rebut nombroses propostes, finalment Aida i Alba han anunciat que estan esperant una nena. Però el comunicat ha estat amb magnificència, mitjançant un vídeo penjat al perfil d'Instagram d'Alba, en què han destapat la sorpresa amagada sota la paraula "nena", al voltant de nombrosos globus blancs. Les dues influencers catalanes han optat per utilitzar la seva llengua principal per aclarir el gènere de la filla. I després de descobrir-ho, com es pot observar al vídeo penjat, s'ha desfermat l'eufòria amb balls, salts enèrgics, i moltes abraçades i petons amb els amics convocats per a l'ocasió. Ha estat un dels “gender reveal” més notoris que es recorden.

El post de Dulceida&Paul ha despertat tota mena de reaccions. Algunes han estat aportacions crítiques com: "Soc l'única que pensa que els gender reveal són una absurdesa? I més en una societat en què sabem que el gènere amb què neixes no ha de ser el gènere amb què t'identifiques. Que no s'instauri això a Espanya per Déu”; aquesta altra: "Tant rotllo amb la decoració per escriure nena?", i fins i tot aquesta apreciació: "El que hauria estat realment bonic i emocionant hauria estat que en aquest paper posés: “serà el que triï ser”.

Tot i això, han proliferat els comentaris positius i plens d'emoció i felicitació. "Em sembla meravellós que no hagin utilitzat el rosa i el blau, enhorabona ties"; "Que genial que posi nena i us hàgiu deixat de colors i estereotips, no ho dubtava. Felicitats boniques"; "Quina bellesaaaaaaaaaa". Són només alguns dels comentaris que ha suscitat aquesta original i festiva publicació d'una parella que marca tendència.