Muntatge amb una imatge de Pilar Rubio durant una entrevista. A l'esquerra, una imatge amb Sergio Ramos durant una entrevista televisiva

Pilar Rubio esclata per surrealistes rumors sobre ella i Sergio Ramos

La presentadora continua desmentint qualsevol hipòtesi de crisi matrimonial

El matrimoni format pel futbolista andalús del Sevilla, Sergio Ramos, i la presentadora de televisió Pilar Rubio, està permanentment posat en dubte. Tot i això, la parella no fa més que desmentir qualsevol insinuació de crisi matrimonial.

Com no podia ser d'una altra manera, ha estat el programa "Fiesta" de Telecinco, a través d'Omar Suárez, el que ha comprovat la claredat amb què Pilar Rubio es confessa davant les càmeres. En preguntar-li per l'estat del seu matrimoni, la col·laboradora de “El Hormiguero” ha demostrat un cert esgotament en la seva forma d'haver de justificar-se constantment. Ha tornat a indicar que ella, el seu marit Sergio i els seus quatre fills, viuen feliçment i que no hi ha cap mena de contratemps en la bona salut familiar, contradient certs rumors de crisi.

Sota la pressió de la premsa

Pilar està tan contenta, segura i feliç amb el seu matrimoni que, durant l'entrevista a "Fiesta", fins i tot ha arribat a confessar que estaria disposada a tenir un cinquè fill, i donar-los un germanet a Sergio, Marco, Alejandro i Máximo Adriano, els quatre fills fruit del matrimoni amb Sergio Ramos. Tot i això, l'actriu, model i presentadora de 46 anys és conscient que la premsa necessita alimentar-se d'especulacions: “Suposo que venen més cert tipus de notícies que altres. És igual que siguin certes o no. Sembla que no es contrasta tant. Però no puc donar explicacions. Tenim una família molt bonica i ja està”.

Rubio ha volgut deixar clara la seva postura i fins i tot assumint l'interès mediàtic per desacreditar la seva relació personal, tampoc està disposada a claudicar davant de qualsevol informació, perquè algunes traspassen el codi de la moralitat i el respecte: "Hi ha una boníssima: que els meus fills no eren meus, que eren de la meva amiga Karen. Que el primer no era meu, que era del seu marit”.

Pilar no fa més que contradir aquestes especulacions de separació entre ella i Sergio Ramos; fins i tot ha arribat a reconèixer que li encanta Andalusia i que es troba molt a gust vivint-hi. Precisament i segons aquestes declaracions, ha sorprès una mica que no acompanyés el seu marit durant les celebracions de la Feria de Abril, encara que el futbolista no en va voler parlar. En qualsevol cas, la vida dels famosos té el seu preu, i alguns s'ho prenen amb un humor millor que altres.