Muntatge amb una imatge d'una escena de 'Com si fos ahir' en què apareix Gina. A l'esquerra, una cara d'esglai

'Com si fos ahir' del 23 d'abril: Gina a la desesperada per salvar el seu cosí

També veurem l'evolució de quatre trames més

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. El capítol d´aquest dimarts, Dia de Sant Jordi, serà molt coral i podrem veure l´evolució de 5 trames diferents. A la primera, Iván sent rebuig per les ferides del Ricky i aquest ho nota. Això és una cosa que ja vam veure al capítol de divendres però ara no ho podrà dissimular. Possiblement la reacció del Ricky no sigui gens bona i l'actitud habitual de l'Iván tampoc no hi ajuda.

Els dubtes de la Marta i el Salva

En una segona trama, la Marta té dubtes sobre l'acollida de l'adolescent. Recordem que ella i Salva van patir un revés dur en saber que el “nen” en acollida que els havien assignat era en realitat un noi de 15 anys. Després de parlar amb el Salva, tots dos prenen una decisió. S'arriscaran o preferiran acollir un nen o nena de més curta edat?

Dues trames absurdes

La tercera trama és una de les que menys agrada als fans de la sèrie: les absurdes peripècies del duet còmic-infantil format per en Jordi i la Gina. Actualment el Jordi està exercint com a jurat popular. Casualment l'acusat és el cosí de la Gina a qui ella considera innocent. En comptes d'intentar demostrar això, es limita a intentar contactar amb el Jordi per condicionar el seu vot. Sense arguments, simplement perquè és família. Va aconseguir fer-li arribar un telèfon després de subornar un treballador de l'hotel. La Gina està preocupada perquè el Jordi no la truca i el Valeri la porta a un scape room per distreure-la.

Una altra trama que ha evolucionat molt malament és la de Virgínia. La noia actualment està fent proves als seus germans per decidir qui serà el seu hereu. Eva no vol que Virgínia comuniqui a Marc i a Marcel la nova prova que han de fer perquè tenen molta feina. Eva és la directora del gimnàs i Marc el propietari però vist el que s'ha vist, es preocupa més ella pel negoci.

Segueixen els problemes per a la Silvia

La cinquena i última de les trames tenen a veure amb la Silvia, que segueix rebent trucades sospitoses. Està desesperada ja que possiblement hagi estat estafada. Sense que se n'adonés va donar dades personals a una companyia que no era la seva i ara no aconsegueix desfer l'embolic. És una trama per advertir dels perills d'aquesta mena d'estafes o hi haurà alguna cosa més greu darrere?

On i a quina hora es podrà veure el capítol de 'Com si fos ahir' del 23 d'abril del 2024?

El capítol començarà a les 16.10 i tindrà una durada aproximada, comptant la pausa publicitària, de 35 minuts. Com sempre, es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.