Muntatge amb una imatge d´Anne Hathaway durant una entrevista. A la dreta una imatge de Rosalía en un videoclip

La curiosa anècdota d'Anne Hathaway, el seu marit i Rosalia

L'actriu nord-americana es rendeix davant del talent de la cantant catalana

La fama i la transcendència de la cantant catalana Rosalía sembla no tenir límits. Cada vegada és més habitual comprovar com d'estimada arriba a ser, no tan sols pels fans, sinó també per part de professionals de la música, i fins i tot del cinema, com una de les seves últimes admiradores, l'actriu novaiorquesa Anne Hathaway.

Guanyadora d'un Oscar per la seva inoblidable Fantine d'Els Miserables (Tom Hooper, 2012), la luxosa adaptació cinematogràfica de l'exitós musical de Broadway, i recordada per papers estel·lars com els de Brokeback Mountain (Ang Lee, 2005), El diablo viste de Prada (David Frankel, 2006), i La boda de Rachel (Jonathan Demme, 2008), Hathawy va començar com a estrella juvenil de la Disney. Des d'aleshores i al llarg de la seva trajectòria, ha demostrat unes grans condicions com a actriu camaleònica, a qui no espanta cap personatge per diferent que sigui, considerant-los reptes en la seva carrera i evolució com a intèrpret.

L´admiració pública d´Anne Hathaway

El cas és que Anne Hathaway també s'ha rendit davant del talent i el carisma de Rosalía. En una entrevista recent i després de ser preguntada sobre les seves cantants llatines preferides, ha començat amb les respostes més previsibles, destacant Anitta i Shakira, però sense oblidar-se de l'artista catalana de 31 anys: "Rossalia també és genial. Oh, Déu meu; oh, Déu meu".

Sembla tan forta l'admiració de Hathawy cap a Rosalia, que fins i tot ha arribat a confessar una intimitat en què s'ha vist implicat el seu marit, l'actor i productor Adam Shulman, amb qui té dos fills (Jonathan Rosebanks Shulman i Jack Shulman): durant cinc mesos seguits" vaig tenir al cap un tema, 'Malamente' en bucle. Literalment, quan el meu marit em donava el bon dia, jo responia 'Malamente'". Agafant com a referent una frase de la lletra de "Malamente", potser la força impulsiva de Rosalía "estigui a la ment" de molts, com a la d'aquesta estrella de Hollywood d'ascendència irlandesa, francesa, anglesa i alemanya el cognom de la qual és originari d'Anglaterra, i que també s'ha lliurat a aquest veritable remolí del Pop llatí, reguetón i flamenc.

Aquesta admiració del poble nord-americà no resulta tan sorprenent, si fins i tot un expresident del govern dels EUA com Barack Obama va publicar al seu compte oficial d'Instagram les cançons que estava escoltant durant l'estiu de l'any 2020, i a la posició número 31 apareixia "Con altura", el tema que cantaria amb el cantant colombià J Balvin. L'altura de la fama i el reconeixement d'una de les personalitats catalanes més mediàtiques del moment sembla no conèixer cap límit.