El personatge de Jordi de 'Com si fos ahir'. A l'esquerra de la imatge una emoticona d'ensurt

'Com si fos ahir' del 7 de maig: El Jordi segueix fent el ridícul

També veurem noves trames dels personatges més joves

Segon capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Arriba amb algunes novetats i trames que involucren persones més joves.

A la primera veurem que la Marta i el Salva volen ensenyar al Joel el seu nou Institut però ell no vol anar-hi. No està sent fàcil el procés d'acollida, però a poc a poc la Marta i el Salva estan aconseguint guanyar-se la confiança del Joel. El problema és que aquesta imposició del nou institut podria suposar un pas enrere.

Una altra excusa del Jordi

D´aquesta trama de la Marta i el Salva que, sens dubte, serà una de les trames potents d´aquesta part final de la temporada, passem a una de les més absurdes. Una de les tantes trames surrealistes relacionades amb la parella que formen la Gina i el Jordi. En aquesta ocasió el problema ve perquè en Jordi està preocupat per si la Gina s'assabenta que en el judici contra el cosí d'ella –del qual casualment en Jordi formava part del jurat popular – ell es va inclinar per la culpabilitat del cosí de la Gina, en Lluc. Finalment va acabar absolt i el Lluc convida la Gina i el Jordi a dinar, però com el Jordi el troba molt pesat i la Gina s'inventarà una excusa per no anar-hi.

En una altra trama, veurem que l'Etna acompanya el Marc al pis de la Patri i la Naiara i connecta amb les amigues. Aquesta és una de les trames de personatges joves que es podria obrir d'aquí a final de temporada. La Patri i la Naiara han començat malament la convivència. Veurem si la nova amistat de l'Etna les aconseguirà unir o si altrament es distanciaran encara més.

El protagonisme dels joves

També veurem que el Valeri vol proposar un negoci a la Patri. Són amics però el noi sempre ha tingut un caràcter força complicat. Els sortirà bé o el Valeri tornarà a treure el costat fosc per generar problemes?

Finalment veurem que la Naiara ha enviat un currículum per optar a una feina de moderadora de continguts. La trama servirà per parlar dels problemes psicològics que pateixen molts moderadors de contingut que han de veure imatges molt fortes?

On i a quina hora s'emetrà el capítol de 'Com si fos ahir' de dimarts 7 de maig de 2024?

El capítol de 'Com si fos ahir' de dimarts 7 de maig començarà a les 16.37 i tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Cal tenir en compte que s'ha produït un canvi d'horari ja que el programa Cuines ha ampliat el seu horari d'emissió. No sabem si és temporal o aquest canvi ha vingut per quedar-s'hi.

Es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.